Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

"Δράσεις υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων" από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλούμε στην ενημερωτική ημερίδα που συν διοργανώνουμε με την Ε.Σ.Ε.Ε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, θέμα :ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ομιλητές ..........


θα έιναι οι: κ. Γούναρη Δήμητρα, υπεύθυνη του συγκεκριμένου προγράμματος από την Ε.Σ.Ε.Ε και ο κ. Τριτάρης Νικόλας , ειδικός σε θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης.
Συνάδελφοι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εμπόρους, μέλη των Εμπορικών Συλλόγων, και έχει ως στόχο την ατομική υποστήριξή και την ατομική επίλυση των προβλημάτων του καθενός ξεχωριστά, και την σύνταξη ενός πλαισίου προτάσεων- λύσεων , ανάλογα με τις ανάγκες του και τα προβλήματα της επιχείρησης του.

Σε συνεργασία με του ειδικούς επιστήμονες που συνεργάζονται με την Ε.Σ.Ε.Ε. θα γίνει μια εκτενής και πλήρης ενημέρωση- πως λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό -ώστε μετά από την ενημέρωση από την ημερίδα, ο καθένας ξεχωριστά να κλείσει ραντεβού με τον αντίστοιχο υπεύθυνο επιστήμονα, ο οποίος θα λάβει τα στοιχεία για τη κατάσταση της επιχείρησης, ώστε να συνταχτεί ένα πλαίσιο προτάσεων για την επιβίωση και την ανάπτυξη της.

Συνάδελφοι στις κρίσιμες ώρες που περνάει το Ελληνικό Εμπόριο θεωρούμε απαραίτητη τη παρουσία σας στην ημερίδα, που έχει ως στόχο την προσπάθεια ατομικής ενημέρωσης, για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας .

Πληροφορίες: κ.Καλοθέου Αντ. 2751 2 25480

Δεν υπάρχουν σχόλια: