Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Θρήνος για το θάνατο της 23χρονης Μαριάντζελας

Θρήνο σε όλη την Αργολίδα έχει προκαλέσει ο θάνατος της άτυχης 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου, η οποία έχασε την ζωή της κατά τη χθεσινή νεροποντή στην πρωτεύουσα,  όταν το Smart που οδηγούσε εγκλωβίστηκε στην  Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και η ίδια έχασε τις ............


αισθήσεις της (από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία) και τελικά εξέπνευσε. 

Ο θάνατος της Μαριάντζελας, όπως την φώναζαν συγγενείς και φίλοι, προκάλεσε σοκ στο Κουτσοπόδι Αργολίδας, την κωμόπολη κοντά στο Άργος, από την οποία κατάγεται ι η οικογένειά της (και είναι γνωστή ως τόπος καταγωγής του θρύλου της πάλης Τζιμ Λόντου). 

Μέχρι στιγμής πάντως τα νέα από την Αθήνα δεν είναι διαφωτιστικά σχετικά με την ακριβή αιτία του θανάτου της, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και όχι μόνο το Κουτσοπόδι. Οι συγγενείς της ξέρουν απλώς και αυτοί ότι η κοπέλα φοβήθηκε πολύ – καθώς ήταν μόνη της στο  ΙΧ -  και είχε προσπαθήσει να βρει ένα χώρο για να βγει από το αυτοκίνητο. 

Η σωρός της Μαρίας - Αγγελικής έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο,  ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει γνωστό το που και πότε θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...