Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;
Περισσεύει η υποκρισία όπως φαίνεται στη δημοτική αρχή Καμπόσου.Κανείς φυσικά δεν μπορεί να πιστέψει φτηνές δικαιολογίες για τις αιτίες απένταξης του κορυφαίου έργου της αποχέτευσης της Λέρνας αξίας 9.000.000 Ευρώ!
Πριν βέβαια φτάσουμε ............


στην άσχημη αυτή κατάληξη έχουν ήδη μεσολαβήσει 10 ολόκληροι μήνες από τους πανηγυρισμούς και τα ευχαριστήρια της δημοτικής αρχής Καμπόσου,στην κεντρική εξουσία με την είδηση της έγκρισης του έργου.
Με τα σημερινά δεδομένα,θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο ο υπερσυγκεντρωτικός δήμαρχος Δ.Καμπόσος-που αρέσκεται να καρπώνεται προσωπικά κάθε επιτυχία της δημοτικής αρχής και να αποποιείται των όποιων ευθυνών του στις αποτυχίες-να ενημερώσει τους δημότες για τις ενέργειες που έχει κάνει η δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά για την παρακολούθηση της πορείας του έργου στο διάστημα που μεσολάβησε.
by cobra

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pia poreia tou ergou na parakolouthisi re file???? afou eixe to mialo tou sto taxidi sto kanada k sti metakomisi tou gimarxeiou sti mpoutik me ti porei tou ergou perimenes na asxolithoun??? afta evlepe o adraktas k ti ekane me elafria pidimatakia!!!!!!!!!!oi aloi??? astous se liges meres tha arxisei to thema me to poso kosmo eixe to karnavali,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ,
ΕΕΕΕΕΕ, ΑΡΚΕΤΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ-ΚΑΜΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!

Η "ΓΥΜΝΙΑ" ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΝΤΥΘΕΙ" ΦΕΤΟΣ?

Α ΡΕ ΦΩΤΗ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΥΧΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 25 ΚΑΦΕΤΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ...
ΤΟΣΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΙΛΑΕΙ...
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ Ο ΓΑΤΑΡΟΣ...