Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Αλιμο

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το κόμμα σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «γνωστούς-αγνώστους», υπογραμμίζοντας πως «η προσπάθειά τους να μας κάμψουν το ηθικό είναι μάταιη κι αυτό θα επιβεβαιωθεί από τις μελλοντικές δράσεις της Χρυσής Αυγής».

Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό ..........


απο την Αστυνομία, έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου στην λεωφόρο Ποσειδώνος 66 και προξένησαν φθορές στον δεύτερο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση απο την Κρατική Ασφάλεια, ενώ οι δράστες αναζητουνται.

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στνν οποία ανφέρει ότι «οι... "γνωστοί - άγνωστοι" έσπασαν την εξώπορτα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και με κλοτσιές έσπασαν την πόρτα του γραφείου. Μόλις εισήλθαν στον χώρο, πέταξαν στους τοίχους κόκκινες μπογιές, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Από την δράση τους δεν γλύτωσαν ούτε η λεκάνη και ο νιπτήρας στην τουαλέτα, ενώ λεηλάτησαν ένα laptop, ένα σταθερό υπολογιστή και όλες τις μπλούζες και καπέλα με το χαρακτηριστικό σήμα "Χρυσή Αυγή - Νότια Προάστια. Πρόκειται για ακόμα μία από τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις, τις οποίες έχει υποστεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από τους γνωστούς ιδεολογικούς χώρους που παραμένουν στο απυρόβλητο. Η προσπάθειά τους βέβαια να μας κάμψουν το ηθικό είναι μάταιη κι αυτό θα επιβεβαιωθεί από τις μελλοντικές δράσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, αλλά και σ΄ όλη την Ελληνική επικράτεια, καθώς ο Ελληνικός λαός διαρκώς μας αγκαλιάζει κι εκφράζει την επιθυμία για δυναμικότερη παρουσία της Χρυσής Αυγής» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: