Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Kate Moss γυμνή σε δημοπρασία!

Μία φωτογραφία της Kate Moss που θεωρείται μία από τις καλύτερές της που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ θα βγει προσεχώς σε δημοπρασία από τον οίκο ...........


Bonham, στο Λονδίνο.

Την ασπρόμαυρη φωτογραφία τράβηξε ο Albert Watson μετά από το τέλος μίας ολοήμερης φωτογράφησης στο Μαρακές, το 1993, όταν εκείνη του επέτρεψε να τραβήξει μερικές λήψεις της γυμνή. Ο φωτογράφος χαρακτήρισε αυτή τη φωτογραφία ως μία από τις καλύτερες της Kate Moss, κάτι που πρόσφατα παραδέχθηκε και το ίδιο το σούπερ μόντελ.



Η διάσημη φωτογραφία της Kate αναμένεται να πιάσει 18.000 λίρες στην δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία του μοντέλου αναμένεται να χτυπήσει μεγαλύτερη τιμή ακόμα και από ένα πρότερο της Brigitte Bardot του 1971 (υπολογίζεται να αγγίξει μέχρι 6.000 λίρες)!



Στην ίδια δημοπρασία θα δημοπρατηθεί και μία φωτογραφία της Marilyn Monroe του 1952. Η διάσημη σταρ έχει απαθανατιστεί να παίρνει ημίγυμνη το πρωινό της στο κρεβάτι του ξενοδοχείου Μπελ Αιρ, και η φωτογραφία εκτιμάται στις 3.000 λίρες.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια: