Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οριστικά χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι

Τελικά ο Άριελ Ιμπαγάσα δεν τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε για το αυριανό ντέρμπι. Κι αυτό, γιατί ναι μεν είχε την επιθυμία να παίξει, είχε την πρόθεση να δοκιμάσει το πόδι του, αλλά ...........


όταν μπήκε να προπονηθεί με την ομάδα, ένιωσε μία ενόχληση στον τετρακέφαλο μετά από περίπου 20 λεπτά και αποχώρησε άρον-άρον από το Ρέντη, φεύγοντας κατευθείαν για το Μετροπόλιταν, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Βαλβέρδε δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον αφήσει εκτός αποστολής. Βλέπετε, είχε την πρόθεση να τον περιμένει μέχρι και τελευταία στιγμή, αλλά οι ενοχλήσεις που ένιωσε σήμερα, στάθηκαν αρκετές για να πάρει τις αποφάσεις του. Πλέον, περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Τη 18άδα αποτελούν οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Είχε διπλό η σημερινή προπόνηση, αλλά πάλι ο Βαλβέρδε έσπευσε να κρατήσει πολύ καλά κλειστά τα χαρτιά του. Πάντως, η πρώτη του σκέψη είναι να ρίξει στη μάχη τον Μόνχε από τη στιγμή που απουσιάζει ο Ιμπαγάσα.

Έτσι σκέφτεται να παρατάξει έναν Ολυμπιακό με Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Χολέμπας, στον άξονα τους Ορμπάιθ, Μοντέστο και Φουστέρ, τον Μιραλάς δεξιά, τον Μόνχε αριστερά και τον Τζιμπούρ στην κορυφή.

* Ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: