Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

To team επέστρεψε από τις διακοπές.

Από χθες το βράδυ όλο το team του cobra-argos είναι και πάλι μαζί σας.Τελευταίος όπως πάντα ήρθε ο iceman,ο οποίος αφού καταταλαιπώρησε το κορμί του 1 μήνα μεταξύ ..........


Άργους-Μυκόνου-Πάρου και Ίου,αποφάσισε επιτέλους να γυρίσει στην όμορφη πόλη μας και τη συντροφιά μας.Από σήμερα μπαίνουμε σε κανονικό ρυθμό(θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον) μετά από σχεδόν 30 μέρες διακοπές.Το χρειαζόμασταν όλοι,άλλωστε δεν χάσαμε και τίποτε σημαντικό από ότι είμασταν σε θέση να παρακολουθούμε.Πέραν της εκπληκτικής φωτογραφίας από τη γιορτή της θάλασσας στη Ν.Κίο στην οποία θα κάνουμε ειδική αναφορά και τις γνωστές επικοινωνιακές εκρήξεις του Καμπόσου.
Από σήμερα λοιπόν όλο το team είναι εδώ για να σχολιάζουμε μαζί τα θέματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας.Ευχαριστούμε το μικρό αλλά θαυματουργό "βρέφος" που μας αντικατέστησε επάξια όσο απουσιάζαμε.
Μια απουσία που κάποιοι όπως μαθαίναμε,προσπάθησαν να την εκμεταλευτούν προσδίδοντας μας χαρακτηρισμούς,που απέχουν φυσικά έτη φωτός από την πραγματικότητα.Εξάλλου οι καλοθελητές δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι.
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
cobra team

Δεν υπάρχουν σχόλια: