Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκαν δυο ληστείες στο Άργος

Δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 44 χρόνων είναι οι δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Αυγούστου στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Άργος. Ο 42χρονος βρίσκεται ήδη στις φυλακές, αφού ............


συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με άλλα δύο άτομα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο 44χρονος συνεργός του αναζητείται.

Άλλος ένας 44χρονος Έλληνας περιλαμβάνεται στη δικογραφία της ληστείας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, καθώς αποδείχθηκε ότι διευκόλυνε τους δύο δράστες στην διαφυγή τους. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το «ντουέτο» των κακοποιών είχε διαπράξει και άλλες ληστείες στην περιοχή της Αργολίδας.

Ο ξυλοδαρμός ενός 60χρονου κτηνοτρόφου μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Νέο Ήραιο Αργολίδας στις 23 Μαρτίου, ήταν έργο μιας συμμορίας τριών τσιγγάνων που ακόμη παραμένουν ελεύθεροι. Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους εξακρίβωσαν την ταυτότητα του ενός που είναι 30 χρόνων και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. Οι δράστες είχαν αρπάξει τότε από το θύμα χρήματα και ένα κινητό.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: