Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μήνυμα για οριζόντιο «κούρεμα» από τον Ομπράντοβιτς

Από την Ισπανία όπου βρίσκεται για τη... βάπτιση μιας αίθουσας των νέων γραφείων της Ευρωλίγκας με το όνομά του και τη χθεσινή κλήρωση ..........


του νέου πρωταθλήματος, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έστειλε το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση, δίνοντας και ένα πρώτο στίγμα για το «κούρεμα» που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός.
«Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οι παίκτες μου. Τους αγαπάω και τους οφείλω όλα όσα έχω κάνει. Αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση, γιατί έχουμε δέκα παίκτες με συμβόλαια και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, γι' αυτό και είναι απαραίτητο να "παραιτηθεί" από κάποια πράγματα», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE).
Προφανώς αναγνωρίζει τη δυσκολία και στηρίζει την απόφαση των Γιαννακόπουλων (όπως είχε προσφάτως πει σε συνέντευξή του στη Σερβία), αλλά επιθυμεί το κούρεμα να είναι οριζόντιο και όχι κάθετο! Κατά πόσο μπορεί κάτι τέτοιο να περιορίσει το μπάτζετ όσο επιθυμούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και ταυτόχρονα να διατηρήσει όλους τους παίκτες στο ρόστερ και μάλιστα δίχως να υπάρχουν απογοητευμένοι, είναι ένα (σοβαρό) ζήτημα, το οποίο μάλιστα θα κρίνει και τις εξελίξεις στους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν τη χθεσινή κλήρωση παρά μόνο τις ενέργειες για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας.
Για την ιστορία, ο Β' όμιλος, στον οποίο τέθηκε επικεφαλής ο ΠΑΟ, θα συμπεριλαμβάνει τις ΤΣΣΚΑ, Μάλαγα, Ζαλγκίρις, Μπάμπεργκ, ΚΚ Ζάγκρεμπ. Πρώτο ματς των πρωταθλητών Ευρώπης, στις 19/10 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Μάλαγα.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: