Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

'Εντονες αντιπαραθέσεις για τις τεχνικές μελέτες στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Πολύ θόρυβος γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Άργος για τις δύο τεχνικές μελέτες συνολικού ύψους 1.300.000 ευρώ που θα προκυρήξει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών με δημόσιο διαγωνισμό.

Για το συγκεκριμένο θέμα ήδη τοποθετήθηκαν δημόσια...........


, ο Γ.Αναγνώστου,ο πρώην δήμαρχος Δ.Πλατής, που εξέφρασαν έντονα τις αντιρρήσεις τους και ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος που υπεραμύνθηκε στα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης.

Για το ίδιο θέμα την ίδια ημέρα μίλησε και ο αντιδήμαρχος Φ.Κολεβέντης.Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το λόγο της τοποθέτησης του σε τεχνικά θέματα αλλά σίγουρα θα φανεί στο μέλλον.
Ίσως ήθελε να ενημερώσει το κόσμο για τις μελέτες κατασκευής 8 σχολείων!!!

Τους έχουμε ακούσει όλους,πλην του αρμοδιότερου για τέτοια θέματα,αντιδήμαρχου έργων Κ.Αδρακτά ο οποίος ,έχει απουσιάσει από τα δύο τελευταία Δ.Σ στο τελευταίο μάλιστα ήταν εισηγητής στα συγκεκριμένα θέματα

Πιστεύουμε ότι ο καθένας που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον από θέσεις ευθύνης,δεν φτάνει μόνο να έχει άποψη αλλά πρέπει και να την εκφράζει και μάλιστα δημόσια.Πόσο μάλλον όταν τόσο σοβαρά θέματα άπτονται του επαγγελματικού και επιστημονικού του πεδίου και έχουν άμεση σχέση με διαχείρηση δημόσιου χρήματος τέτοιου μεγέθους.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει,πάντως στην πολιτική ή διαφωνείς και φεύγειςσυμφωνείς και το στηρίζεις δημόσια.Οτιδήποτε άλλο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Θα επανέλθουμε.........

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει κανεις μεγαλε.Ολα τα αποφασίζει ο δήμαρχος.Αυτος ειναι το κεφαλαιο για το δήμο μας.Οι αλλοι απλα δεν υπαρχουν όπως το εγραψες.Αυτός αποφασίζη και οι αλλοι καλο ειναι να εκτελουν τις εντολες μπας και δουμε καμια ασπρη μέρα σε αυτο το τόπο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ (Ε.Ε.).
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

ΑΠΟΡΙΑ 1Η:EXOYN ENTAXΘEI ΣΤΟ ΕΣΠΑ?
ΑΠΟΡΙΑ 2Η:ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΣΠΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ?

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ?

20/7/2011 + Ηλία του προφήτη

Ανώνυμος είπε...

Na ma ton Agio,
tis idies apories eixa kegw
xtes pou ton akousa ton dimarxo.

xronia polla HLIA!