Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ντόμινο εξελίξεων στο ελληνικό μπάσκετ

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις, ενώ φουντώνει και η σεναριολογία στον Ολυμπιακό και γενικά στο ελληνικό μπάσκετ ύστερα από την ανακοίνωση ..........


των αδελφών Αγγελόπουλων

Η απόφαση των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε να προστεθεί στην εκπεφρασμένη επιθυμία των ομόλογων τους στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αδελφών Γιαννακόπουλων, γεγονός που αύξησε την ανησυχία στην αγορά του μπάσκετ.
Μέχρι και για σχέδιο προκειμένου να προταθεί (και να περάσει) μείωση στις αποδοχές ακόμη και σε συμβόλαια που είναι σε ισχύ, γίνεται λόγος από χθες, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται από τους εμπλεκομένους που τηρούν σιγή ιχθύος. Το μόνο που επιβεβαιώθηκε, αλλά δεν αφορά τους διοικούντες των ομάδων, είναι ότι ο παίκτης που πέρυσι ήταν το πιο hot όνομα του μεταγραφικού παζαριού εμφανίζεται έτοιμος να βγει ξανά στην αγορά. Αυτή τη φορά την ευρωπαϊκή.
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εκπρόσωπος του Σπανούλη και των Ιβκοβιτς, Νίλσεν, Κέσελ, εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Σερβίας (όπου συμμετέχουν και τηλεθεατές με ερωτήσεις μέσω sms) και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό «αν ισχύσει η κατάσταση όπου φάνηκε να μπαίνει η ελληνική ομάδα από τη Δευτέρα και μετά», σπεύδοντας να επισημάνει ότι «το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της». Ο ατζέντης του «Kill Bill» έχει από πρώτο χέρι ενημέρωση, αφού εκπροσωπεί τον Ιβκοβιτς, που είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο έχουν συζητήσει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Μάλιστα θα πληροφορηθεί πρώτος όλες τις εξελίξεις, αφού θα επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού, προκειμένου να συναντήσουν τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή.
Στο Βελιγράδι κυκλοφορούσε έντονα από χθες ότι ο Ιβκοβιτς θα παραιτηθεί. Αγνωστο όμως αν αυτό (εφόσον ισχύει) θα γίνει προκειμένου να διευκολύνει τους Αγγελόπουλους ή διότι δεν θα επιθυμεί να αναλάβει μια ομάδα με περιορισμένες φιλοδοξίες και μπάτζετ. Οπως και να ‘χει ο Ιβκοβιτς, αλλά και ο Ραζνάτοβιτς, θα πληροφορηθούν τα νέα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο οι Αγγελόπουλοι θέλουν να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση του Ολυμπιακού σε μια άλλη εποχή. Θα μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές προς τους παίκτες και τα υπάρχοντα συμβόλαια, και δεν αποκλείεται αν δεν συμφωνήσουν, να υπάρξει διαζύγιο με τον Σπανούλη.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: