Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τη Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon είναι το πρόσωπο της εποχής, αφού ανέβηκε την περασμένη εβδομάδα τα σκαλιά της εκκλησίας και ζει τον έρωτά της με τον......


αγαπημένο της Jim Toth, προσπαθώντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάθετε δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για εκείνη...

1. Η μητέρα της της έδωσε το παρατσούκλι "Little Miss Type A", όταν ήταν οκτώ ετών και ανακοίνωσε στους γονείς της πως θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορεί το όνειρο να μην της έκατσε, η ίδια όμως ονόμασε την εταιρεία παραγωγής της "Type A Films".

2. Η Reese πιστεύει πως είναι πολύ κοντή. Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, την ενοχλεί πολύ περισσότερο να είναι κοντή παρά να μην είναι τελείως λεπτή. Η ηθοποιός σίγουρα πρέπει να κοιτάει ψηλά, αφού ο σύζυγός της είναι αρκετά ψηλός...

3. Όταν απέκτησε το πρ΄πωτο της παιδί, την Ava, με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe, δεν είχε την οικονομική άνεση για να προσλάβει βοήθεια. "Ήταν δύσκολο. Ήμουν στο Λος Άντζελες και δεν είχα καθόλου φίλους. Και είχα ένα μωρό. Κανένας άλλος που ήταν 22 χρονών δεν είχε παιδί. Δεν μπορούσα να βγω έξω", έχει αναφέρει παλαιότερα.

4. Προέρχεται από οικογένεια γιατρών. Ο πατέρας της είναι ωτορυνολαρυγγολόγος και η μητέρα της παιδίατρος που διδάσκει σε πανεοιστημιακή σχολή.

5. Έχει στραφεί νομικά εναντίον παπαράτσι. Αφού έχει γίνει αντικείμενο παρακολούθησης κατ'επανάληψη από φωτογράφους, η Reese αποφάσισε να πάει το θέμα στα δικαστήρια. Μάλιστα μια φορά που βρισκόταν σε λούνα παρκ με την οικογένειά της, ένας φωτογράφος τραυμάτισε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο κεφάλι με την κάμερά του, επειδή ήθελε να πλησιάσει πιο κοντά στη Reese!

6. Έζησε στη Γερμανία όταν ήταν μικρή. Όταν ο πατέρας της δούλευε ως στρατιωτικός γιατρός των Ηνωμένων Πολιτειών, έμεινε για τέσσερα χρόνια στην γερμανική πόλη Wiesbaden στο δυτικό κομμάτι. Αργότερα μετακόμισαν στο Nashville των ΗΠΑ.

7. Επελέχθη ως μοντέλο για να παίξει σε διαφήμιση ανθοπωλείου όταν ήταν μόλις εφτά χρονών και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε
διάφορα τηλεοπτικά σποτ.

8. Όταν πήγαινε σχολείο, ήταν μαζορέτα, ενώ είχε μεγάλη λατρεία για το διάβασμα. Ήταν άριστη μαθήτρια και έχει αποκαλέσει τον μαθητικό εαυτό της 'σπασικλάκι που διαβάζει τόνους βιβλίων'. Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να τρέφει την ίδια αγάπη για το διάβασμα.

9. Είναι ενεργό μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Children's Defense Fund που μάχεται ενάντια στην παιδική φτώχεια, βοηθώντας τις οικογένειες να λάβουν κάποια οικονομική ενίσχυση.

10. Παρακολούθησε αγγλική λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Stanford για ένα χρόνο το 1994. Στη συνέχεια τα παράτησε για να ασχοληθεί με την υποκριτική και έλαβε τους πρώτους ρόλους της στις ταινίες 'Fear' και 'Freeway. Μπορεί να μη σημείωσαν επιτυχία, αλλά την βοήθησαν να ξεκινήσει την καριέρα της.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: