Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Παντρεύεται η Ελένη Μενεγάκη;

Φήμες αλλά ίσως και πληροφορίες πράγματι διαρρέουν στο διαδίκτυο για τον επικείμενο γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Ποια είναι η αλήθεια;

Όπως ακούγεται, ..............



η αγαπημένη μας παρουσιάστρια ετοιμάζεται να προχωρήσει τη Δευτέρα του Πάσχα σε τρίτο γάμο με τον αγαπημένο της, Ματέο. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και κλειστός και θα γίνει στο εκκλησάκι του παραδοσιακού ορεινού χωριού της Άνδρου, Στραπουργιές.

Ο λόγος που επέλεξαν την Άνδρο είναι γιατί αποτελεί αγαπημένο προορισμό και των δύο από τότε που είναι μαζί αλλά και διότι εκεί διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα ο γαμπρός! Φημολογείται επίσης, ότι 20 μέρες πριν έγινε και ο αρραβώνας του ζεύγους στο νησί.
Σύμφωνα με το site mediasoup, τα εργολαβικά συνεργεία στο εναλλακτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο Παντζόπουλου στην Άχλα της Άνδρου έχουν πάρει φωτιά καθώς ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ετοιμάζεται να υποδεχτεί νωρίτερα από το Πάσχα την Ελένη Μενεγάκη, τη μητέρα της, τον αδελφό της και τα παιδιά της. Μαζί με αυτούς θα παρευρίσκονται στο συγκρότημα γύρω στους 10 φίλους επιστήθιους φίλους κυρίως του Ματέο Παντζόπουλου.

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη από την Πέμπτη που μας πέρασε έχει αρχίσει τις πυρετώδεις ετοιμασίες για την τρίτη μεγάλη στιγμή της προσωπικής της ζωής.

Ο ALPHA ωστόσο της έχει δώσει άδεια μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα και δεν είναι καθόλου απίθανο ήδη από αυτή την εβδομάδα οι εκπομπές να είναι μαγνητοσκοπημένες.

Όλο το Σάββατο που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη έκανε στον σπίτι της στα Μελίσσια την τελευταία πρόβα του νυφικού που ετοιμάζει για την αγαπημένη του φίλη ο Χριστόφορος Κοτέντος. Τα μαλλιά της Ελένης (ετοιμάζεται μεγάλη αλλαγή) θα επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίτσης.

Η ώρα και η ημέρα του μυστηρίου κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, καθώς το ζευγάρι Μενεγάκη - Παντζόπουλου επιθυμεί να κρατήσει την ιερή στιγμή, μακρυά από τα φώτα των Μ.Μ.Ε.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την έκδοση του διαζυγίου της έχει ήδη στα χέρια της το πιστοποιητικό της νέας οικογειακής της κατάστασης ενώ σχετική καταχώρηση της αναγγελίας του γάμου θα γίνει σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων.

Τις βέρες του ζευγαριού θα χαράξει ο οίκος Καίσαρη ενώ κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καθηγητής της yoga που φιλοξένησε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και επιστήθιος φίλος του Ματέο, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης.

Από την άλλη, η μεσημβρινή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, Super Star, επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Κοτέντο ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούγονται για το ότι έχει αναλαβεί να σχεδιάσει το νυφικό της Ελένης. Χωρίς βέβαια να είναι και απόλυτος απάντησε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο αλλά επειδή βρίσκεται στο Λος Άντζελες και είναι νύχτα θα ήθελε να μιλήσουν κάποια άλλη στιγμή γα αυτό το θέμα.

Διαφημιστικό κόλπο για την ξενοδοχειακή μονάδα στην Άνδρο; Αλήθεια και επισφράγηση ενός έρωτα; ....Ο χρόνος θα δείξει! Σημασία έχει να είναι ευτυχισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: