Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Elton John... θηλάζει το γιο του!

Μια άκρως ανατρεπτική εικόνα, που δείχνει τον Elton John να... θηλάζει ένα μωρό, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ο 2 μηνών γιος του Zachary, δημιούργησε ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης! Ο Kevin Sharkey προσπάθησε να δώσει τη λύση στο πρόβλημα του θηλασμού του μικρού, ο οποίος έχει δύο μπαμπάδες...

Το όνομα που έδωσε στο έργο του ο Sharkey; 'Πατέρας και γιος'. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, εξήγησε ότι σκοπός του δεν ήταν να προσβάλλει ούτε τον κόσμο αλλά ούτε και την ...........


οικογένεια του διάσημου μουσικού. Όπως αποκάλυψε, εμπνεύστηκε αυτή την φωτογραφία από την μεγάλη δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα όταν ο τραγουδιστής μαζί με τον αγαπημένο του David Furnish, δήλωσαν ότι θα γίνονταν γονείς τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Αυτό που κάνει ο Elton και ο David είναι αξιοθαύμαστο. Είναι πρωτοπόροι μιας νέας εποχής σχετικά με το θέμα των gay ζευγαριών που θέλουν παιδιά" είπε ο Sharkey, ο οποίος παραδέχτηκε ότι και εκείνος γέλασε λίγο την ώρα που έφτιαχνε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ο συγκεκριμένος πίνακας βρίσκεται σε γκαλερί στο Δουβλίνο με την τιμή του να αγγίζει τα 19.500 δολάρια, ενώ ήδη υπάρχουν δυο ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το συγκεκριμένο "έργο".
nooz

1 σχόλιο:

Internet Marketing είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.