Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πρεμιέρα για τις «Νοικοκυρές»

Στην αποψινή πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Antenna, με τίτλο «Real Housewives of Athens», το real (πραγματικές) του τίτλου είναι εμφανώς παραπλανητικό.
 Οι έξι housewives, δηλαδή νοικοκυρές, της παραγωγής _ την καθημερινότητα των οποίων θα παρακολουθούμε με κάθε (υποτίθεται) λεπτομέρεια _ μόνο νοικοκυρές δεν είναι.
Οι Αννίτα Ναθαναήλ ..........


(«Ζω μια μαγική ζωή»), Φώφη Μαστροκώστα («Θέλω να ζω την κάθε στιγμή»), Χριστίνα Παππά («Είμαι γεννημένη ελεύθερη»), Ιωάννα Σουλιώτη («Οι προκλήσεις δεν με τρομάζουν»), Τζο Τόγκου («Σχεδιάζω τη ζωή με χαμόγελο») και Ορθούλα Παπαδάκου («Η ανεξαρτησία μου είναι η δύναμή μου!») διάγουν βίους που η μέση Ελληνίδα βλέπει μόνο στις σαπουνόπερες.

Εν προκειμένω, οι πραγματικές «ηρωίδες» της ψυχαγωγικής παραγωγής είναι αναμφισβήτητα οι Φιλιππινέζες τους, οι οποίες φέρουν σε πέρας αυτά που μια νοικοκυρά πρέπει να διεκπεραιώσει καθημερινά, τη στιγμή που οι κυρίες τους τσακώνονται, πίνουν καφέδες και κάνουν μπότοξ μπροστά στην κάμερα. Για να κερδίσουν και αυτές μερικά λεπτά τηλεοπτικής δημοσιότητας. Περισσότερα απόψε, Παρασκευή, στις 11 το βράδυ.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: