Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Just The Two Of Us:Αποχώρηση έκπληξη!!!

Η αποχώρηση που δεν περίμενε -σχεδόν- κανείς!

Το πρώτο live σόου του «Just the 2 Of Us» για το 2011 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής με το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού να καλωσορίζουν το κοινό με ευχές για το νέο έτος. Στη συνέχεια ενημέρωσαν πως καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας είναι η Μπέσυ Μάλφα και οι "Πειρατές" από την παράσταση της.

Όπως και την προηγούμενη βδομάδα, έτσι και αυτή το παιχνίδι είχε δύο στάδια. Το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του 10ου live άνοιξαν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με το «Μην ορκίζεσαι/ Come Monna Lisa». Το ζευγάρι κέρδισε 35 βαθμούς ενώ τα σχόλια που άκουσε ήταν ανάμεικτα καθώς ο Κώστας Τουρνάς σχολίασε: «Μου αρέσει το πως με πείθει ο Θεοχάρης που τραγουδάει σαν .............


τραγουδιστής» ενώ η Αθηναϊδα Νέγκα είπε «Ήσασταν διεκπεραιωτικοί σήμερα και δεν αισθάνθηκα το νεύρο. Δεν μου άρεσε». Δεύτερο ζευγάρι της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς οι οποίοι με το «Άντεξα» συνέλεξαν 35 βαθμούς. Τα σχόλια ήταν άκρως θετικά: «Τρόμαξα όταν άκουσα ποιο τραγούδι θα πεις. Αυτό το τραγούδι είναι "Σάκης" αλλά κατάφερες και το έκανες «Δημήτρης». Μπράβο» σχολίασε ο Στέφανος Κορκολής. Αμέσως μετά στην σκηνή ανέβηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τον Χρήστο Χολίδη και ερμήνευσαν το «Πού ‘ναι τα χρόνια» και συνέλεξαν 35 βαθμούς αλλά και άκρως θετικά σχόλια με την Λυδία Παπαιωάννου να αναφωνεί «Μπράβο Μαράκι». Τελευταίο ζευγάρι για το πρώτο μέρος του διαγωνισμού ήταν η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι «Let’s twist again». «Δεν μπορώ να κλείσω τα αυτιά μου σε αυτό που είναι σωστό από όλες τις απόψεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς την τελειότητα δεν μπορώ να την κρίνω, όπως έχω ξαναπεί» σχολίασε ο Στέφανος Κορκολής αν και δεν είχαν όλοι οι κριτές την ίδια γνώμη. Συνολικά το ζευγάρι συνέλεξε 35 βαθμούς κερδίζοντας το πρώτο δεκάρι της βραδιάς από τον Στέφανο Κορκολή.

Λίγο πριν το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος ανέβηκαν στη σκηνή «Οι πειρατές» και η Μπέσυ Μάλφα οι οποίοι παρουσίασαν ένα κομμάτι από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν.

Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος άνοιξαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το τραγούδι «If you go away/ Ne Me quitte pas». «Εγώ το επέλεξα αυτό το τραγούδι, είναι ένα τραγούδι το οποίο έχει σημαδεύσει την ζωή μου και ειλικρινά ζηλεύω τον Τρύφωνα ήθελα να είμαι εγώ στο πιάνο και να σας συνοδεύω» ήταν το σχόλιο του Στέφανου Κορκολή ενώ η Αθηναϊδα είπε: «Με συγκινήσατε πάρα πολύ». Το ζευγάρι πέρα από τα θετικά σχόλια που άκουσαν από την κριτική επιτροπή μάζεψαν 40 βαθμούς κερδίζοντας δεκάρια και από τους 4 κριτές. Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με το «Να ’σουν αλλιώς», το οποίο επέλεξε ο Θεοχάρης. «Δεν προσφέρεται το τραγούδι για να δείξεις το εκρηκτικό ταλέντο σου. Πάντως τα πήγες πολύ καλά» σχολίασε η Αθηναϊδα και κέρδισαν 38 βαθμούς. Αμέσως μετά τα μικρόφωνα έπιασαν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης. Το ζευγάρι ερμήνευσε το «Έλα ψυχούλα μου». Τα σχόλια των κριτών δεν ήταν πολύ θετικά καθώς κάνοντας λογοπαίγνιο με το τίτλο του τραγουδιού η Αθηναϊδα απευθυνόμενη στον Καπουτζίδη εξέφρασε και το παράπονο της «Μόνο εσύ Γιώργο με αποκαλέις "Ψυχούλα μου", τα μεσημεριανά έχει άλλες γνώμες» Το ζευγάρι τελικά συνέλεξε 32 βαθμούς. Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος του σόου έκλεισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς με το «Η αγάπη που πάει» του Στέφανου Κορκολή. «Ήσουν διστακτικός ενώ τις είχες τις φωνές, τις επιχειρούσες αλλά ήσουν διστακτικός» σχολίασε ο Κώστας Τουρνάς καθώς η Αθηναϊδα σχολίασε έντονα την ενδυματολογική επιλογή του Δημήτρη καθώς όπως- άκομψα- του είπε, δεν τόνιζε ωραία τα οπίσθιά του. «Αυτό το τραγούδι το είπα ντουέτο με την Άλκηστη. Το λέγαμε σε κάθε συναυλία και όταν έφτανε η ώρα να το πούμε κάτι γινόταν. Μας ταλαιπώρησε πολλούς μήνες. Δημήτρη ήσουν πραγματικά αγχωμένος και το θεωρώ άδικα. Το πάλεψες όμως και μπράβο σου. Ήταν μία ευπρεπής παρουσίαση» ήταν το σχόλιο του Στέφανου Κορκολή. Το ζευγάρι κέρδισε 34 βαθμούς.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Μπέσυ Μάλφα ερμήνευσαν το «Bring me to life» των Evanesence και αμέσως μετά πέρασε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ενώ ο η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης κέρδισαν το τρίτο εισιτήριο για τον ημιτελικό του παιχνιδιού, με τη Μαρία να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή και την έκπληξή της- όπως εξάλλου συνέβη και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζος που δεν πίστευε πως κατάφερε να προκριθεί!
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: