Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σε “τεντωμένο σκοινί” ο γάμος γνωστών ηθοποιών

Για άλλη μια φορά, γνωστό ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού μετά από έντονους καυγάδες και διαπληκτισμούς.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κατά τη διάρκεια των γιορτών, όταν στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, έφτασε και η σύζυγός του (επίσης ηθοποιός) πολύ πριν την έναρξη για να την παρακολουθήσει.

Καθώς δεν ήταν .............


προγραμματισμένη η επίσκεψή της στο καμαρίνι του και στο θέατρο γενικά, εκείνη είχε τη... φαεινή ιδέα να του κάνει έκπληξη με την παρουσία της...

Η έκπληξη βέβαια ήταν αμοιβαία, όταν η σύζυγος "έπεσε" μπροστά σε ένα τρυφερό τετ α τετ του συζύγου της με νεαρή αλλοδαπή από την ομάδα του χορευτικού!

Ο σύζυγος έμεινε με το... στόμα ανοιχτό, καθώς με τίποτα δεν περίμενε την ξαφνική επίσκεψη και ούτε λίγο ούτε πολύ του κόπηκαν τα πόδια.

Η νεαρή χορεύτρια τρόμαξε και το' βαλε στα πόδια, αφήνοντας το ζευγάρι να λύσει τις διαφορές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι το θεωρείο του θεάτρου όπου οι τεχνικοί τοποθετούσαν τα φώτα για την παράσταση και έμειναν έκπληκτοι από την φασαρία.

Πάντως, οι φήμες λένε ότι η σχέση του ζευγαριού τον τελευταίο καιρό διανύει τη χειρότερη φάση της και οι καυγάδες τους είναι καθημερινοί, με αποτέλεσμα να έχουν βάλει... πλώρη για την έξοδο τους από τον έγγαμο βίο.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: