Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Οι «20 εκλεκτοί» της Ντ. Μπακογιάννη

Εκπλήξεις επιφύλασσε η Ντ. Μπακογιάννη ανακοινώνοντας χθες τη σύνθεση της προσωρινής 20μελούς Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, καθώς σε αυτή συμμετέχουν ο πρώην υφυπουργός Γ. Παπαγεωργίου, η Αλεξάνδρα Πάλλη, ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Γκλαβάκης, αλλά και ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Θ. Κοτσώνης.

Συνεδρίαση

Στη Διοικούσα Επιτροπή, που θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Κυριακή και θα οδηγήσει τη ΔΗ.ΣΥ. στο ιδρυτικό της συνέδριο της προσεχούς άνοιξης συμμετέχουν οι: Κ. Αναστόπουλος (φοροτεχνικός, νυν δήμαρχος Υδρας), Γ. Ανδρέου (δικηγόρος, πρόεδρος του Δ.Σ. του δήμου Αράχοβας), Ν. Αραμπατζή (δικηγόρος, μέλος της Ενωσης Καταναλωτών Ελλάδας), Στ, Γεωργιάδης (επιχειρηματίας, γ.γ. του Επιμελητηρίου Δράμας), Δ. Γιαννουλάκης (επιχειρηματίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης), Γ. Γκλαβάκης (γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. την περίοδο 2003-2009),............


Π. Κ. Καμάρας (πρώην Δήμαρχος Πεύκης), Μ. Καράτζης (επιχειρηματίας, μέλος στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕ), Θ. Καρβέλης (δικηγόρος), Β. Κόλλια (διεθνολόγος), Θ. Κοτσώνης (υφυπουργός Υγείας την περίοδο 1996-2000 και Αμυνας, την περίοδο 2003-2004, του ΠΑΣΟΚ), Ι. Κωστάκη (αρχιτέκτων- πολεοδόμος, διδάκτωρ ΕΜΠ), Αλ. Πάλλη (επιχειρηματίας γ.γ. του ΕΒΕΑ), Γ. Παπαγεωργίου (βουλευτής Αρτας από το 1989 μέχρι το 2009 και υφυπουργός Υγείας 2007-2009), Ελπ. Παππάς (στέλεχος επιχειρήσεων), Γ. Σταύρου (οικονομολόγος), Ν. Ταχιάος (τοπογράφος μηχανικός, πρώην οργανωτικό στέλεχος της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη), Αθ. Τραχήλη (κτηνίατρος), Σ. Τσίφτης (φυσικός, πρώην μέλος της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.) και Κ. Υφαντής (πανεπιστημιακός).
Συμμετέχουν
Στη Διοικούσα επιτροπή θα συμμετέχουν επίσης, ο Γ. Οικονόμου (εκπρόσωπος Τύπου, ο Δημ. Ζαφειριάδης (υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού) και ο Παν. Αντωνόπουλος υπεύθυνος οργανωτικού της ΔΗ.ΣΥ.
Χθες η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την πρόθεσή της για συνεννόηση με τους άλλους πολιτικούς φορείς, τονίζοντας ότι «είμαι διατεθειμένη να μπω σε οποιαδήποτε κουβέντα έχει προγραμματική βάση, δηλαδή για το τι πρέπει να κάνουμε», ενώ επισήμανε πως είναι θετική εξέλιξη, η απόφαση για την επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους, αλλά «δεν μας βγάζει από τις δικές μας δυσκολίες, αφού για να πάρουμε την τέταρτη δόση του δανείου, θα πρέπει να έχουμε προχωρήσει σε δομικές αλλαγές».
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: