Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα ή Γκασπερίνι στον Παναθηναικό

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχουν προβάδισμα στην κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας αρχίζουν από σήμερα τις κατ’ ιδίαν επαφές με τους δύο πρώτους σε Πορτογαλία και Ισπανία αντίστοιχα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ραντεβού με τον Πολ Λε Γκουέν στη Γαλλία.

Στα υπόψη είναι και οι περιπτώσεις των Χαβιέρ Αγκίρε και Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά με σαφώς λιγότερες πιθανότητες από τους προαναφερθέντες. Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι την Κυριακή να έχει καταλήξει στον εκλεκτό προκειμένου να ..........


πιάσει δουλειά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνοντας τις πρώτες ανεπίσημες κρούσεις στο πρόσωπό του. Ο Κάρλος Φρέιτας θεωρεί πως ο συμπατριώτης του πρόκειται για την ιδανική επιλογή, αλλά προβληματίζει το αποτυχημένο πέρασμα του Πορτογάλου από τη Μάλαγα (7 βαθμοί σε 9 ματς), που τον απέλυσε πρόσφατα.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, που επίσης επιβεβαιώνει τις επαφές, άφησε σπουδαίο έργο στην Τζένοα, από την οποία απολύθηκε πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, ενώ μειονέκτημα θεωρείται ότι δεν έχει εργαστεί εκτός της Ιταλίας. Όσον αφορά στον Πολ Λε Γκουέν, θεωρείται πως με την παρουσία πέντε γαλλόφωνων στην ομάδα μπορεί να προσφέρει αρκετά, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για την καριέρα του μετά τη Λιόν, καθώς απέτυχε σε Ρέιντζερς, Παρί Σεν Ζερμέν και Καμερούν.

Οι δύο Λατινοαμερικάνοι, ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε και ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα, είναι αυτή τη στιγμή σαφώς πιο πίσω από τους προαναφερθέντες και επαφές θα υπάρξουν μαζί τους αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον εκ των παραπάνω.
http://www.sport-fm.gr/article/303673

Δεν υπάρχουν σχόλια: