Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Καιρός - Πρόγνωση

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας που εκδόθηκε τη Δευτέρα 18-10-2010

Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 18/10/2010 Γενικά χαρακτηριστικά - Προειδοποιήσεις
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σχεδόν σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι 8 μποφόρ νοτιάδες στο Αιγαίο. Αναλυτική Πρόγνωση Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Νησιά Ιονιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες . Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: ...........


νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στα νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια θαλάσσια 7 μποφόρ. Αργότερα θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην βόρεια Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: νότιοι 5 με 6, Βαθμιαία 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές προγνώσεις Αττική Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Άνεμοι: νότιοι, νοτιοανατολικοί 5 με 6 και Βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.  

Πρόγνωση για αύριο τρίτη 19/10/2010 Καιρός: στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο, τη βόρεια Ελλάδα και πρόσκαιρα στην Κρήτη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: