Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Π. Φασούλας: «Θα στηρίξω τον Γ. Δημαρά...»

Ανοικτά και δημόσια ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε χθες ότι θα σταθεί στο πλευρό του Γ. Δημαρά στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής, ενώ σε ό,τι αφορά στη σχέση του με την Ιπποκράτους από εδώ και πέρα είπε πως η πορεία θα δείξει αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ.

«Θα τον στηρίξω τον Γ. Δημαρά», είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις, αφήνοντας, όμως, ελεύθερο το πεδίο επιλογής «στρατοπέδου» στους συνεργάτες του. «Ακόμα και στην εσωκομματική διαδικασία, αν θέλετε να ξέρετε, οι αντιδήμαρχοι που είχα στήριζαν άλλη επιλογή από τη δική μου. Ούτε τους άλλαξα για τις επιλογές τους, ούτε παρεμβαίνω στις πολιτικές τους επιλογές», είπε ερωτηθείς αν κάποιοι από τους ανθρώπους του έχουν ενταχθεί ή θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Δημαρά.
Για πρώτη φορά ονομάτισε ως υπεύθυνο για το «βέτο» στην υποψηφιότητά του τον.........


Γ. Μίχα, επικαλούμενος, μάλιστα, μαρτυρίες βουλευτών και κομματικών στελεχών. «Δεν το λέω εγώ, το λένε δεκάδες κομματικά στελέχη που βρεθήκανε σε τρεις συγκεντρώσεις τουλάχιστον, το λένε οι βουλευτές του Πειραιά, μου το είπαν δηλαδή ότι τέθηκε καθαρά θέμα βέτο στο να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης» είπε.

Προς το παρόν...

Όσο για το πολιτικό του μέλλον και αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής έριξε τη μπάλα στην Ιπποκράτους, λέγοντας «προς το παρόν καταλαβαίνω ότι μάλλον με έχουν διώξει, με έχουν οδηγήσει στην έξοδο. Αλλά από εκεί και πέρα, αν είμαι, θα πρέπει να δούμε όλοι ξανά, ποιοι θα κάνουν τις επιλογές των υποψήφιων βουλευτών και με ποια κριτήρια». Εν τω μεταξύ, βολές κατά κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι τον έκοψαν διότι στην κούρσα της διαδοχής είχε υποστηρίξει τον Ευάγγ. Βενιζέλο εξαπέλυσε και ο Γρηγόρης Φελώνης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που δεν περιελήφθη τελικά στο ψηφοδέλτιο Σγουρού.
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: