Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Γαλάζιες γκρίνιες

Κραδασμοί στη Ν.Δ. από τα αρνητικά αποτελέσματα των γκάλοπ

Εντονους κραδασμούς προκαλούν στη Ν.Δ. τα αρνητικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων και φέρνουν στο στόχαστρο της εσωκομματικής κριτικής τον εκπρόσωπο του κόμματος Π. Παναγιωτόπουλο και τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης Β. Μιχαλολιάκο- ο οποίος αποχωρεί μεθαύριο από την Ρηγίλλης, φορτωμένος με το γαλάζιο χρίσμα για τον Δήμο Πειραιά.

Κεντρικά στελέχη της Ν.Δ. προεξοφλούν ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα προκαλέσει αλυσιδωτές εκρήξεις και θα οδηγήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο κομματικό επιτελείο. Η μετακίνηση του κ. Μιχαλολιάκου στον Πειραιά- προκειμένου να δώσει τη μάχη για τον δήμο απέναντι στους κ. Γιάννη Μίχα και Πέτρο Μαντούβαλο- από πολλούς εκλαμβάνεται και ως προαναγγελία των .........


αλλαγών που κυοφορούνται στην Ρηγίλλης. Κι αυτό γιατί στον βουλευτή Πειραιά και έως τώρα υπεύθυνο για τα γαλάζια χρίσματα χρεώνονται αστοχίες και παραλείψεις, με αποκορύφωμα την πολύμηνη δυστοκία στην επιλογή υποψηφίου για τον Πειραιά.

Είναι προφανές ότι στον κ. Μιχαλολιάκο θα αποδοθεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης εάν η Ν.Δ. βγει λαβωμένη από τις αυτοδιοικητικές κάλπες, αλλά πλέον στόχος εσωκομματικής κριτικής είναι και ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δέχεται βολές για την επικοινωνιακή στρατηγική της Ν.Δ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος μάλιστα δέχθηκε χθες δημόσια «καρφιά» από τον Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος αποφαίνεται ότι υπάρχει «επικοινωνιακό έλλειμμα» στο κόμμα.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: