Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Χαλαρός και απείθαρχος ο Παναθηναικός


Πολύωρη συζήτηση είχαν προχθές το βράδυ ο Νίκος Νιόπλιας, ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Κώστας Αντωνίου για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες μίλησαν για τέσσερις ώρες και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το βασικό πρόβλημα του «τριφυλλιού» είναι η χαλαρότητα και η απειθαρχία κάποιων παικτών.

Οι «πράσινοι» εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και δεν θέλουν να συμβεί κάτι ανάλογο στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Η άποψη του κ. Νιόπλια είναι ότι «δεν γυαλίζει το μάτι μας και υπάρχουν αρκετές στιγμές που είμαστε πολύ χαλαροί και πιστεύουμε ότι η νίκη θα έρθει χωρίς κόπο. Σήμερα ..........


(σ.σ.: προχθές) προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι και ξαφνικά από ένα λάθος που έγινε λες κι έσβησαν τα φώτα και χαθήκαμε από το γήπεδο. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Από την πλευρά του, ο κ. Αντωνίου συμφώνησε με τον Κοζανίτη τεχνικό και συμπλήρωσε πως η αγωνιστική απειθαρχία φαίνεται σε κάποιες στιγμές και στοιχίζει στην ομάδα. Επίσης, τόνιζε πως πέρυσι το «τριφύλλι» έμπαινε στα παιχνίδια με πάθος και ψυχή, αποφασισμένο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Τα τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου συζήτησαν το θέμα της φυσικής κατάστασης και λήφθηκε η απόφαση για την πρόσληψη του Λόρενς Εμπεν αντί του Αντώνη Κέζου. Μάλιστα, ο κ. Αντωνίου εκτιμάει πως η φυσική κατάσταση έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα κάποιων παικτών και η έλευση του Εμπεν έχει να κάνει με τη βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Πατέρας μίλησε χθες τηλεφωνικά με τον Νίκο Νιόπλια: «Νικό, προχώρα και κάνε αυτά που νομίζεις, για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας», τού είπε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, η ΠΑΕ διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον 45χρονο τεχνικό να αντικαθίσταται άμεσα από τον Κάρλος Κεϊρός. Πάντως, ο κ. Πατέρας τα είπε χθες τηλεφωνικά με τους κ.κ. Νιόπλια και Αντωνίου, αλλά αναλυτικά κουβέντα θα γίνει στη σημερινή προπόνηση (στις 10:00).
http://www.sport-fm.gr/article/293667

Δεν υπάρχουν σχόλια: