Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μααζού και Νέμεθ κοιτάζει ο Παναθηναικός


Μετά από τη χθεσινή συνάντηση των Γόντικα, Φρέιτας και Νιόπλια στον Παναθηναϊκό κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα. Εκτός αυτών στο τριφύλλι αναζητούν παίκτη που θα είναι ελεύθερος ή θα μπορεί να δοθεί δανεικός από την ομάδα του έστω με προοπτική αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Στο τραπέζι έπεσαν και πάλι τα ονόματα των Μααζού και Νέμεθ, με την κάθε περίπτωση να έχει θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία.
Ο Μααζού είναι ένας παίκτης που έχει την αίσθηση του γκολ. Στα μειονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει καλά στο ένας εναντίον ενός με αποτέλεσμα να αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα μπορούσε να .........


προσφέρει σε ένα σύστημα 4-2-3-1 σαν αυτό του Παναθηναϊκού.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φαίνεται να κερδίζει την προτίμηση του Νίκου Νιόπλια. Η Λίβερπουλ ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ ή έστω 1,2 εκατ. για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη κάτι που πρόκειται για μεγάλο «αγκάθι» καθώς δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό να δώσουν ένα τέτοιο ποσό για να καλύψουν το κενό στο ρόστερ.

Ο Νέμεθ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, αλλά όσο η Λίβερπουλ συζητά μόνο για πώληση του παίκτη, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Εάν ο αγγλικός σύλλογος διαφοροποιήσει τη στάση του και πλέον μιλά και για δανεισμό, δεν αποκλείεται να προχωρήσει η απόκτησή του.
http://www.sport-fm.gr/article/286838

Δεν υπάρχουν σχόλια: