Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ριέρα: «Νίκες μέσα-έξω με τον Παναθηναϊκό»

Για τα καλά σε… ελληνικό κλίμα έχει μπει ο Άλμπερτ Ριέρα, παρά τις λιγοστές μέρες που βρίσκεται στη χώρα μας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στην SuperLeague και μέσω της «SportDay», υπόσχεται… «νίκες εντός και εκτός με τον Παναθηναϊκό».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Ριέρα στην «SportDay»:

Για τον Παναθηναϊκό: «Τι να πω για τον Παναθηναϊκό; Θα τους νικήσουμε εντός και εκτός έδρας. Είναι ο βασικός μας αντίπαλος, αλλά νομίζω πως εμείς θα είμαστε .........


όπως πρέπει και θα νικήσουμε και στους δύο αγώνες».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να τους πω κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς είναι η πρώτη φορά που συνάντησα κάτι τέτοιο και θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω με την απόδοσή μου»

Για τους στόχους του:
«Οι τίτλοι. Όπως και η ομάδα, θέλω το πρωτάθλημα και γι' αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, είμαι ενθουσιασμένος».

Για τον Σένα: «Ο Μάρκος είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Αν έρθει θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Έχουμε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο ως συμπαίκτες, αλλά και ως αντίπαλοι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά εφόσον αυτό συμβεί, θα του πω τα καλύτερα για τον σύλλογο, τους ανθρώπους της διοίκησης και τους οπαδούς μας».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
http://www.sport-fm.gr/article/284350

Δεν υπάρχουν σχόλια: