Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Mundial 2010:Πλήγμα με Σέζαρ στην Βραζιλία!

Η Βραζιλία επιβλήθηκε με 3-0 της Ζιμπάμπουε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Χαράρε, ωστόσο αυτό που απασχολεί τον Κάρλος Ντούνγκα είναι ο τραυματισμός του Ζούλιο Σέζαρ!

 Ο τερματοφύλακας της «Σελεσάο» τραυματίστηκε στα μισά του πρώτου ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Εουρέλιο Γκόμεζ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, όμως η ανησυχία για την κατάσταση του άσου της Ίντερ είναι μεγάλη...

Από κει και πέρα, η Βραζιλία είχε προβλήματα μόνο στο πρώτο μισάωρο απέναντι στην γηπεδούχο Ζιμπάμπουε, στη συνέχεια όμως δεν δυσκολεύτηκε. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αγωνίζεται και στα 90 λεπτά, άλλωστε, ο μέσος του Παναθηναϊκού θα ..........


αποτελέσει μαζί με τον Φελίπε Μέλο το βασικό δίδυμο των κεντρικών χαφ που θέλει να έχει ο Ντούνγκα. Ο Μπάστος στο 41' πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ βάζοντας μπροστά στο σκορ την «σελεσάο», ενώ παράλληλα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αμέσως μετά ο Ρομπίνιο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στο 56' ο Ελάνο πέτυχε το τελικό 3-0.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ντούνγκα: Ζούλιο Σέζαρ (26' Γκόμεζ), Λούσιο (46' Λουϊζάο), Μαϊκόν (46' Ντάνιελ Άλβες), Τιάγκο Σίλβα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κακά (46' Μπαπτίστα), Φελίπε Μέλο, Μπάστος, Ελάνο, Ρομπίνιο (65' Νιλμάρ), Λουίς Φαμπιάνο (60' Γκραφίτε)
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: