Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την σεξουαλική παρενόχληση


Με ένα ολοκαίνουργιο cd να κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και την επιτυχία που σημειώνουν οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα», η Δέσποινα Βανδή είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Σε συνέντευξη της η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, τον Ντέμη Νικολαΐδη και την φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Λίγο καιρό πριν ξεκινήσω το τραγούδι εργαζόμουνα ως γραμματέας. Κάποια μέρα μου την «έπεσε» το αφεντικό μου. Κυριολεκτικά. Σοκαρίστικα, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου και του έδωσα να καταλάβει με ποια έχει να κάνει», αποκαλύπτει η Δέσποινα Βανδή που .......


συμβουλεύει τα κορίτσια που εργάζονται να είναι δυναμικά και αν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο να το καταγγείλουν.

Όσον αφορά τον έρωτα της με τον Ντέμη: «Η σχέση μας έχει αλλάξει μορφή, έχει μετουσιωθεί σε κάτι πιο έντονο. Μην ξεχνάς ότι είμαστε δύο άνθρωποι που έχουν κάνει και δύο παιδιά… Ο έρωτας υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει πια είναι το πάθος το παρορμητικό, των πρώτων έξι μηνών», λέει με απόλυτα ειλικρίνεια.

Η Δ. Βανδή απαντάει και στα δημοσιεύματα, που κάποια την ήθελαν να έχει φραστικό επεισόδιο με την Ελένη Μενεγάκη σε sushi bar στο Κολωνάκι και κάποια να λένε ότι την πήρε τηλέφωνο η Ελένη όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα και σχολίασε τα γραφόμενα γελώντας: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν γνωρίζω καθόλου το δημοσίευμα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει ακόμα ότι δεν γνωρίζει τον Μάκη Παντζόπουλο, καθώς δεν έχει πάει ποτέ στην Άνδρο και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα πήγαινε στο «Dancing with the Stars», γιατί «δεν είναι για μένα αυτό- δεν ξέρω να χορεύω άλλωστε! Είναι πέρα από τα νερά μου, ούτε καν το φαντάζομαι».

Το νέο cd της Δέσποινας Βανδή θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου, ενώ οι εμφανίσεις της στο «Θάλασσα» θα διαρκέσουν μέχρι τις 19 Ιουνίου.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: