Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Τέσσερις δήμοι τελικά στην Αργολίδα

Με καραμπόλα της τελευταίας στιγμής ο Δήμος Μυκηναίων και ο Κουτσοποδίου μπαίνουν στον Δήμο Άργους.Ο καινούργιος Δήμος θα ονομάζεται Άργους-Μυκηναίων με έδρα το Άργος φυσικά.

Ιστορικές έδρες και κουραφέξαλα είναι η πιπίλα για να μη κλαίει το μωρό.
Κανένας δήμος και καμία πόλη δεν μπορεί να επικαλείται ιστορικότητα όταν υπάρχει το Άργος που είναι ως γνωστόν η αρχαιότερη πόλη τουλάχιστον της Ευρώπης.Είναι γελοίο.

Καλοσωρίζουμε λοιπόν το νέο γεωγραφικό κομμάτι του νομού στο Δήμο μας και τους ευχόμαστε καλή διοικητική διαμονή.Ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις πρέπει να .........


αισθάνονται όλοι και κυρίως οι υποψήφιοι γαλάζιοι Δήμαρχοι του νέου Δήμου.Ίσως τώρα να πιστεύουν ότι άλλαξαν οι ισορροπίες υπέρ τους.
Όμως με τους ορεινούς ποτέ δε μπορεί να είσαι σίγουρος.Άλλο λένε τα μάτια τους και άλλο η καρδιά τους.
Θα γίνει μεγάλη μάχη κυρίως στα πρώην δημοτικά διαμερίσματα του πρών Δήμου Κουτσοποδίου και στα ορεινά του πρώην Δήμου Μυκηναίων.Θα έχει πολύ γέλιο.


Καλώς τα παιδιά!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε παλιομαλακα ενταξει εχει μια ιστορια αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα.
ηλιθιε ανιστορητε οι Μηκυνες δεν εχουν ιστορια?
μπορει να μην εχες τα αρχιδια να το δημοσιευσεις αλλα θα περιμενω μια απαντηση.δεν μπορεις να λες οτι οι μυκηνες δεν εχουν ιστορια.που παει ο κοσμος ρε ηλιθιε στο αργος ή στις μυκηνες?

Ανώνυμος είπε...

αγριέψανε οι αρβανίτες κομπρα.Το νου σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ 3:48.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΔΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΤΣΕΚΑΡΕΙ.ΜΑΘΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΚΟΥΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ξΟΥ κοπρίτη 3-48 που ήρθες στο cobra να βρίσεις.
τραβα να κοπρίσεις αλλού αλήτη..!ανώνυμη πορδή.

cobra είπε...

Προς ανώνυμο 3:48

1.Το σχόλιο σου δημοσιεύθηκε,έτσι σου λύθηκε η απορία αν έχω @ρχιδι@.

2.Μάθε να διαβάζεις.Πού έγραψα ότι οι Μυκήνες δεν έχουν ιστορία;Σύγκριση έκανα.Αντίθετα εσύ μέσα στη θολούρα σου και στην εμπάθεια που έχεις τα ισοπεδώνεις όλα.

3.Για την...κάποια ιστορία του Άργους που λες και αυτή των Μυκηνών μπορείς αντικειμενικά να ενημερωθείς από εδώ:
Μυκήνες:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%85%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82
Άργος:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82
Κάπου θα διαβάσεις και θα μάθεις ότι:τις Μυκήνες ίδρυσε ο Περσέας, εγγονός του βασιλέα του Άργους Ακρισίου.

4.Αλίμονο άν η ιστορικότητα και η αξία ενός μνημείου μιας πόλης ή ενός τόπου ήταν ανάλογη της επισκεψιμότητας.Τότε τα κεριά του μουσείου της Μαντάμ Τυσώ στο Λονδίνο θα μπορούσαν να συγκριθούν με τους θησαυρούς του Βρεττανικού Μουσείου,η Μύκονος με τη Δήλο, ο Πύργος του Άιφελ με το Μουσείο του Λούβρου και η Πιάτζα Βενέτσια με το Κολοσσαίο.Αν είναι δυνατόν.

5.Το cobra-argos είναι ιστολόγιο με 3000 τακτικούς επισκέπτες καθημερινά οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τα υβριστικά σχόλια του κάθε μικρόνοου που πιστεύει ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία.

6.Τους χαρακτηρισμούς και τα επίθετα που είναι ανάλογα της παιδείας,της μόρφωσης και της ποιότητας του χαρακτήρα σου στους επιστρέφουμε στο ακέραιο.

7.Μάθε ότι στο internet τίποτε δεν είναι ανώνυμο.

8.Αν δε σου αρέσει κοπάνα την και μη ξαναπατήσεις εδώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ela re cobra kathesai kai asxolise me to kathe malaka poy sxoliazei

Ανώνυμος είπε...

ρε 3:48 αμα δε σου αρέσει μη ξαναμπεις εδώ.Ασ στο .......
σβήστο ρε κόμπρα.Ο ανιστόρητος μεθύστακας θα μας μάθει και ιστορία.Όταν φτιάχνανε το θέατρο στο Αργος στις Μυκηνες περπατούσαν με τα τέσσερα.Τι μας λέει ρε ο ιστορικος.Ουτε δημοτικο δεν θα έχει βγάλει και μιλάει ο στόκος.Ουστ απο δω ρε!!!