Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Επιστροφή του Ολυμπιακού από το Παρίσι με... αλλαγή συμπεριφοράς εν όψει πλέι οφ


H αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Παρίσι και η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών της ομάδας. Όλοι ονειρεύονταν μια θριαμβευτική επιστροφή στην πατρίδα, αλλά η Μπαρτσελόνα τους χάλασε τα σχέδια.

Πλέον, όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως τόνισε ο αρχηγός, Θοδωρής Παπαλουκάς «...για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας».
Κατά την άφιξη της αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Τεό τόνισε: .......


«Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Θεωρώ πάντως ότι το τελικό σκορ μας αδικεί και δεν είναι συμβατό με την εικόνα που έχουμε σαν ομάδα. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να το κερδίσει δίκαια».

Η σεζόν, όμως, δεν έχει τελειώσει και ο Παπαλουκάς υπογράμμισε: «Πλέον επιστρέφουμε στην Ελλάδα, έχοντας μόνο μιάμιση μέρα για να ξεκουραστούμε, καθώς μπροστά μας υπάρχει ο βασικός στόχος της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε θα πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας».

Στο κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στον τελικό στάθηκε και ο Γιάννης Μπουρούσης: «Υπάρχει απογοήτευση και στενοχώρια. Παίξαμε δύο παιχνίδια στον final four. Στον τελικό δεν τα καταφέραμε και στον ημιτελικό περάσαμε δύσκολα. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι το οποίο το πληρώσαμε. Γενικότερα, τον τελευταίο 1,5 μήνα ξεκινάμε άσχημα στα ματς. Αλλα παιχνίδια καταφέρνουμε να τα γυρίσουμε και άλλα όχι».

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ άσχημα και όταν το συνειδητοποιήσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ αργά. Δώσαμε στην Μπαρτσελόνα τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι της και βρεθήκαμε να κυνηγάμε από την αρχή στο σκορ».

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, απάντησε: «Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε. Αλλά αν παίξουμε όπως χθες, δεν θα καταφέρουμε. Και δύο μέρες να παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε».
in

Δεν υπάρχουν σχόλια: