Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Φουλάρει για Μαρτσένα ο ΠΑΟ.

Η Βαλένθια παραχωρεί σε... τιμή ευκαιρίας τον Μαρτσένα, ο Παναθηναϊκός τον θεωρεί «σούπερ κίνηση» αλλά περιμένει με... δεμένα τα χέρια τις διοικητικές εξελίξεις για να προχωρήσει.

Φαντάζει ως η ιδανική λύση. Ηγέτης της Βαλένθια εδώ και καιρό στην αμυντική γραμμή, βασικό μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας και ένας από τους κορυφαίους στόπερ την τελευταία δεκαετία. Για τους ανθρώπους των «νυχτερίδων», όμως, ο κύκλος του έχει κλείσει. Είναι και τα οικονομικά προβλήματα στην μέση, τα οποία σε συνδυασμό με τον τεχνικό της ομάδας Ουνάι Έμερι που δεν τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές φέρνουν τον Κάρλος Μαρτσένα στην πόρτα της εξόδου του Μεστάγια.

Όπως προκύπτει από την Ιβηρική μία πρόταση γύρω στα 2εκ ευρώ είναι ικανή για να... ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του. Και ας δήλωσε ο ίδιος ότι .........


«θέλω να μείνω στην Βαλένθια». Για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά αυτά τα λόγια ήταν για τις... κάμερες, αφού και ο ίδιος δεν θέλει να είναι στον πάγκο την νέα χρονιά.

Κίνηση μετά τα διοικητικά

Ο Μαρτσένα αρέσει πολύ τόσο στον Κώστα Αντωνίου όσο και στον Νίκο Νιόπλια. Θεωρείται ως «μια σούπερ επιλογή που κάνει την διαφορά». Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν ψάξει αρκετά καλά την υπόθεση και θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Ισπανούς ακόμη και κάτω από τα 2εκ ευρώ. Εξάλλου η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει εκφραστεί θετικά για το «τριφύλλι» και την προοπτική της Ελλάδας.

Φυσικά αυτή την στιγμή δεν κινείται τίποτα, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο αλλά και το μεταγραφικό μπάτζετ της νέας περιόδου. Μόλις, όμως, παρθούν οι αποφάσεις στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν κρούση για το...hummer.
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: