Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Καλή… Σταύρωση!


'Αρχισε τη δεύτερη ημέρα του Μαΐου για την Ελλάδα μια τουλάχιστον δεκαετής… εβδομάδα πάθους.

Με μία διαφορά. Η εβδομάδα πάθους οδηγεί την έβδομη ημέρα στην ανάσταση. Η δεκαετία πάθους οδηγεί μονόδρομα στο θάνατο των πάρα πολλών και στο μόνιμο εξευτελισμό των υπόλοιπων, εκτός ελαχίστων.
Η Ελλάδα είναι πιθανό να παραμείνει για δέκα χρόνια υπό την επιτήρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, που μπορεί να λέει την αλήθεια γιατί δεν είναι ελληνικό ΜΜΕ.

Το ΔΝΤ, το οποίο τώρα διαπραγματεύεται μαζί με τους Ευρωπαίους τα μέτρα λιτότητας που θα επιβληθούν στην Αθήνα με αντάλλαγμα τη χορήγηση μαζικής οικονομικής βοήθειας, «ετοιμάζεται να μείνει δέκα χρόνια στη χώρα, μέχρις ότου εφαρμοστούν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις και αποδώσουν καρπούς», σύμφωνα με το περιοδικό, το οποίο δεν κατονομάζει τις πηγές του.

Εκεί μας οδήγησε το Βατερλό προβλέψεων και πολιτικών της κυβέρνησης.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις και τα άλλα κόμματα άρχισαν μια αντιπολίτευση που, δυστυχώς, θα είναι χωρίς περιεχόμενο, αφού ..........



η κυβέρνηση παραδίδει και νομοθετικά αυτή την εβδομάδα συνταξιούχους, εργαζόμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο απαθές ΔΝΤ και τη μόνη χαρούμενη στον κόσμο Α. Μέρκελ που δήλωσε: «Τρεις μήνες πριν μέτρα σαν και αυτά ήταν αδιανόητα για την Ελλάδα». Και συνεχάρη τον σοσια-ληστή πρωθυπουργό μας για το «φιλόδοξο κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει σκληρά μέτρα εξοικονόμησης πόρων»!

Σήμερα οι αρχηγοί που θα πάνε να τον δουν ας του πουν τα συγχαρητήριά τους για το θαυμασμό της Γερμανίδας καγκελαρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: