Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Τα περασμένα μεγαλεία του Γ.Ανδριανού.


Πέρσι σαν χθες κατά την επίσημη επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή στην Αργολίδα,ο Γ.Ανδριανός απολάμβανε τη δημοσιότητα που του προσέφερε απλόχερα η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του στην Αργολίδα και ουσιαστικά να προαναγγείλει την υποψηφιότητα του.

Ατελείωτα κοντινά περισσότερα ίσως και από αυτά του Καραμανλή.Με τις κάμερες και τους σκηνοθέτες της ΕΡΤ που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν.Μπορεί από πρώην υπάλληλος του Μαξίμου να πήδηξε από το καράβι που βυθίστηκε και να έγινε εν μια νυκτί βουλευτής Αργολίδας αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτε στην εκτίμηση του κόσμου απέναντι του.

Στη γεμάτη από κόσμο λόγω της τοπικής εορτής πλατεία του Αγ.Πέτρου στο Άργος στεκόταν ο Γ.Ανδριανός το βράδυ του Σαββάτου και ...........



μάταια αναζητούσε εναγωνίως τη χειραψία και τη γνωριμία με τους περαστικούς.Αυτοί τον προσπερνούσαν προκλητικά χωρίς να του δίνουν σημασία.
Έγινε αντικείμενο συζήτησης από τα πηγαδάκια που έβλεπαν τη θλιβερή εικόνα.Όταν πια η κατάσταση έγινε ανυπόφορη από το σούσουρο με την αδιαφορία του κόσμου ο Γ.Ανδριανός αναζήτησε σκοτεινή κρυψώνα κάτω από μια πορτοκαλιά κοντά στην είσοδο της εκκλησίας.Εκεί χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτή η μοναχική παρουσία του χαιρέτησε κάποιους από τους γνωστούς γυμνοσάλιαγκες υπηρέτες του ντόπιου κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ που έσπευσαν να δηλώσουν τα σέβη τους στο μεγάλο πολιτικό άνδρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσένα ποιος σε χαιρετούσε jimmy????????????/

cobra είπε...

Κανείς manoli.