Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Η Τατιάνα απαντά στις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει


Κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον γάμο της να περνάει κρίση η γνωστή παρουσιάστρια του Aντ1, Τατιάνα Στεφανίδου, δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Δεν ασχολούμαι με φήμες και ανοησίες που μπορεί να πει ο καθένας», λέει με θυμό, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο να χωρίσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο προσεχές μέλλον.

Μιλώντας μάλιστα για το πολύκροτο διαζύγιο της Ελένη Μενεγάκη, λέει: «την Ελένη την λυπήθηκε η ψυχή μου, ήταν απάνθρωπο αυτό που της έκαναν».

Όσον αφορά στη συνέντευξη που πήρε από την Τζούλια λέει ότι .......


τα σχόλια που ακούστηκαν για την εκπομπή ήταν «μεμονωμένα και άκρως υποκριτικά». «Η εκπομπή δεν έπαιξε ούτε ένα πλάνο από το επίμαχο dvd», λέει στη συνέντευξη.

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση ή όχι η γνωστή δημοσιογράφος αποφεύγει να δώσει ευθεία απάντηση, λέγοντας με νόημα «αν έκανα αισθητική επέμβαση δεν θα το έλεγα. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό να ρωτάς μία γυναίκα αν έκανε αισθητική επέμβαση ή όχι. Είναι προσωπικό θέμα».

Όσον αφορά το συμβόλαιό της με τον Αντ1 η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε, ότι δεν είναι εκείνη η ισχυρή του παιχνιδού. Όπως τόνισε «δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι η Τατιάνα Στεφανίδου, αύριο θα έχω δουλειά».

Η συνέντευξη της Τατιάνας δόθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Hello».
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: