Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ο άγνωστος έρωτας του Αριστοτέλη Ωνάση


Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ένας μοιραίος άντρας στη ζωή των γυναικών που στάθηκαν στο πλευρό του. Υπάρχει όμως μια σχέση του μυθικού Σμυρνιού, η οποία μόλις πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε μια περίοδο που ο Αριστοτέλης Ωνάσης ζούσε το μεγάλο έρωτα με την Μαρία Κάλλας, μια παρέα κοσμικών βρέθηκε καλεσμένη στο Σκορπιό. Ανάμεσά τους ήταν και η μικρότερη αδερφή της Τζάκι Κένεντι, Λη Ράτζβιλ, μια από τις ονομαστές κοσμικές κυρίες της εποχής. Ο Ωνάσης, ο οποίος τότε βίωνε μια ακόμα κρίση στη σχέση του με τη μεγάλη Ελληνίδα υψίφωνο, άρχισε να φλερτάρει τη Λη και εκείνη ανταποκρίθηκε.

Η γνωριμία τους και ότι επακολούθησε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ερωτικό παιχνίδι καθώς από την αρχή φάνηκε πως ήταν κάτι επιπόλαιο. Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν πως.........


η Λη για τον Ωνάση ήταν το δόλωμα για να προσκαλέσει την Τζάκι στο Σκορπιό. Όπως φάνηκε βέβαια στη συνέχεια η «πίεση» αυτή του Ωνάση απέφερε καρπούς και τελικά η Τζάκι Κένεντι βρέθηκε στο Σκορπιό, όπου και πέρασε ένα δεκαπενθήμερο ξεγνοιασιάς. Η συνέχεια βέβαια είναι γνωστή καθώς μετά από κάποια χρόνια που η Τζάκι Κένεντι έγινε η εθνική χήρα της Αμερικής ακολούθησε και ο γάμος της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: