Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο γάμος Αννίτας Πάνια - Νίκου Καρβέλα: Παρασκήνια - Βίντεο


Κι εκεί που περιμέναμε τη νύφη με σαμπανιζέ φόρεμα υψηλής ραπτικής, εκείνη έκανε grande εμφάνιση με κατακόκκινο midi φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες. Ο δε γαμπρός έκλεψε την παράσταση, αφού επέλεξε να φορέσει μαύρο, γαμπριάτικο κοστούμι με αθλητικά παπούτσια!!!

Καλεσμένοι πολλοί και διάφοροι από το χώρο της showbiz με πρώτη και καλύτερη την Άννα Βίσση, που όχι μόνο πήγε στο γάμο του πρώην, αλλά είπε στην κυριολεξία κι ένα, και δύο, και τρία τραγούδια, γλεντώντας με την ψυχή της στη δεξίωση.

Εκεί και η Άντζελα Δημητρίου, ο Λεπά, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ηλίας Ψινάκης, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και άλλη μια πρώην του Καρβέλα, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε το πόδι του γαμπρού και όχι μόνο αυτό… Στη δεξίωση τον έβαλε να χορέψει και .........


καλαματιάνο και τσάμικο παρακαλώ, αν και οι χορευτικές επιδόσεις του συνθέτη δεν ήταν οι καλύτερες. Στο τανγκό όμως έσκισε!!! Εϊχε και καλό παρτενέρ βέβαια, τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος προσκύνησε το χορευτικό ταλέντο του Καρβέλα.

Εκείνος με τη σειρά του αφιέρωσε ένα καινούργιο του τραγούδι στην Αννίτα, ενώ ανεβαίνοντας στη σκηνή φώναξε στη σύζυγό του πλέον: «Αννίτα σ’ αγαπώ, Αννίτα σε λατρεύω, είσαι η γυναίκα της ζωής μου, όταν φεύγεις από το σπίτι δεν μπορώ να κοιμηθώ» και μετά ακολούθησαν πολλά, μα πολλά μπιπ!!!!

Ο μπουφές ήταν πλουσιότατος και το κρασί έρεε άφθονο. Μάλιστα το γλέντι κράτησε μέχρι τις έξι το πρωί με τελευταίους να φεύγουν η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά και στενοί συγγενείς του ζευγαριού.

Φανερά συγκινημένες παρακολουθούσαν το μυστήριο του γάμου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια η κόρη του μουσικοσυνθέτη, Σοφία, και η πρώην σύζυγός του, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια με την κόρη της βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, ενώ η Σοφία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Σκούπιζε τα μάτια της και κοίταζε με αγάπη τον πατέρα της να παντρεύεται τη γυναίκα που αγάπησε πολύ. Άλλωστε, όπως λένε οι στενοί φίλοι του ζευγαριού, ο Νίκος βρήκε στο πρόσωπο της Αννίτας το άλλο του μισό.

Η Σοφία Καρβέλα ήταν από τα πρώτα άτομα που έμαθαν την απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν τη γιαγιά της, μητέρα του μουσικοσυνθέτη. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης αγκάλιαζε τον πατέρα της και την Αννίτα και τους έδινε τις θερμότερες ευχές της. Η παρουσιάστρια και η Σοφία έχουν εξαιρετική σχέση και αγαπάει πολύ η μία την άλλη, ενώ είναι και … κουμπάρες, αφού η Σοφία βάφτισε τον μικρό Ανδρέα. Η Άννα Βίσση, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει, γι΄ αυτό πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι «Δώδεκα» και το σουξέ της «Στην πυρά». Στην παρέα της Άννας ήταν και η καλή της φίλη, Πατρίτσια Φιλντς.

Έκλεψε τις εντυπώσεις, στον γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά…

Η παρουσιάστρια δεν είχε καμία σχέση με την Ρούλα του Greek Idol της Δευτέρας, που εμφανίστηκε με μαλλιά κότσο – μπανάνα και μάξι φούστα κόκκινη (η πρώτη εμφάνιση), που δεν την κολάκευε καθόλου. Στον γάμο της παρουσιάστριας και του μουσικοσυνθέτη επέλεξε να φορέσει κοστούμι, που της πάει πολύ, και δεν είχε τα μαλλιά της μαζεμένα…

Ήταν η παλιά, καλή Ρούλα, όπως την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα, με καρέ μαλλί και αφέλειες. Η κουμπάρα ήταν πολύ ευτυχισμένη, καθώς πάντρεψε τους αγαπημένους της φίλους. Καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το νεόνυμφο ζευγάρι, ενώ έκανε συνεχώς χιούμορ με το Νίκο Καρβέλα. Στην αγκαλιά της είχε πολύ συχνά τον γιο του ζευγαριού, Ανδρέα, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν την παρουσιάστρια και της είπαν την γνώμη τους για την πρώτη της εμφάνιση στο live show της περασμένης Δευτέρας. Οι περισσότεροι σχολίασαν την όμορφη εμφάνισή της στον γάμο, αλλά και τα αρκετά κιλά που έχασε. Η κουμπάρα έμεινε στο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ συνομίλησε και με τη Ναταλία Γερμανού. Η σχέση των δύο γυναικών σχολιάστηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Ναταλία δεν κατάφερε να βρεθεί στα πλατό του Greek Idol, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η παρουσιάστρια έπρεπε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να παίξει μουσική σε club της πόλης. Η απουσία της έδωσε «τροφή» για σχόλια, ωστόσο η σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά είναι εξαιρετική.



madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: