Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Στη μάχη για ένα εισιτήριο Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ,


Τα φώτα στο "Καμπ Νου", στη ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ.

Οι απουσίες και τα σχέδια των δύο ομάδων με φόντο τα ημιτελικά.

Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ  (Τρίτη 06/04, 21:45)

Στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα που της δίνει το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα στο "Emirates", με την Άρσεναλ να ταξιδεύει στην καταλονική πρωτεύουσα με στόχο να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές Ευρώπης και να τους αφήσει εκτός διοργάνωσης, ένα βήμα πριν την ημιτελική φάση.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν μπορεί να υπολογίζει .........


στις υπηρεσίες του Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα των "μπλαουγκράνα" στην Αγγλία, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για την Πριμέρα Ντιβιζιόν απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αποχώρησε τραυματίας. Απόντες θα είναι ακόμη οι Πουγιόλ και Πικέ λόγω τιμωρίας.

Ο τεχνικός των Καταλανών, που ξεκούρασε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με την Αθλέτικ, είναι πιθανό να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ινιέστα που ξεπέρασε το προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο Ερίκ Αμπιντάλ που επέστρεψε στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει εξίσου, αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή τους Φάμπρεγκας, Γκαλάς και Αρσάβιν. Τη θέση του Γκαλάς, αναμένεται να πάρει ο Σολ Κάμπελ, ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Σονγκ για τα "μετόπισθεν" της ομάδας.

Ο Αλσατός τεχνικός, ποντάρει πολλά στη συμμετοχή του Γουόλκοτ ο οποίος με την είσοδό του στο πρώτο ματς στο Λονδίνο, μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα του, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης προκειμένου να έρθει τελικά στις καθυστερήσεις η ισοφάριση.
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: