Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αλίσια Τρούση: από τα Playmate σε πορνό video;


Το όνομα του μοντέλου που καταγγέλλεται ότι έχει κάνει ταινία πορνό στο εξωτερικό διέρρευσε. Ποια είναι η Αλίσια Τρούση και τι απαντά στις καταγγελίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, επαγγελματικό πορνό DVD με ερωτικές στιγμές του γνωστού μοντέλου Αλίσια Τρούση κυκλοφορεί στην Ευρώπη και τις Αραβικές χώρες. Η ίδια η Αλίσια Τρούση το αρνείται κατηγορηματικά, αλλά κάποιοι επιμένουν οτι έχουν δει την ταινία και πρόκειται για την ίδια κοπέλα.

Η Αλίσια Τρούση είναι γνωστό όνομα στο χώρο του μόντελινγκ και της showbiz, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές. Η φερόμενη ως πρωταγωνίστρια σε βίντεο πορνό έγινε γνωστή μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς Playmate. Τότε ........


ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τσαλίκη αν στα 50 της θα τολμούσε να κάνει κάτι ανάλογο με την Madonna, να κάνει δηλαδή σχέση με έναν 20χρονο. Η Αλίσια απάντησε ότι αν έχει την εμφάνιση της Madonna και είναι καλοσυντηρημένη, σίγουρα θα έκανε.

Στις φλέβες της Αλίσιας Τρούση κυλάει πολωνικό, φιλανδικό, γερμανικό και ελληνικό αίμα. Όπως είπε η ίδια για τον εαυτό της, «οι θανατηφόρες αναλογίες του κορμιού της σε συνδυασμό με το ελληνικό ταπεραμέντο της αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που ζαλίζει μέχρι τελικής πτώσεως». Το όνομα της Αλίσιας Τρούση συνδέθηκε με πορνό βίντεο στην Γερμανία σε άρθρο του gossip-tv.gr που υποστήριζε οτι το επίμαχο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η Αλίσια Τρούση διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με ταινίες πορνό. Υποστήριξε ότι ουδέποτε έκανε τέτοια γυρίσματα σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στο Καλλιμάρμαρο για να διανεμηθεί στα Αραβικά κράτη.

fimes

1 σχόλιο:

kostas32 είπε...

H ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΕΙDI KLUM EINAI ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κ ΕΤΣΙ.
ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΤ!
VIDEAKI DEN ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!
ΔΕΝ ΒΡHΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!