Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Προκλητική διαφήμιση μπίρας από την σέξι Paris Hilton!


H σέξι και σκανταλιάρα Paris Hilton αναστάτωσε και πάλι τον κόσμο με μια πολύ "προχωρημένη" διαφήμιση μπίρας με διάχυτο ερωτισμό, στο στυλ της, στην Βραζιλία, αν και η εν λόγω χώρα, δεν φημίζεται... για τον συντηρητισμό της αλλά μάλλον για την "ανεσή" της σε κάθε τομέα που έχει σχέση με το σεξ και με τον έρωτα!

Τώρα λοιπόν ήλθε η σέξι Paris να ξυπνήσει τον συντηρητισμό της ...κυβέρνησης!

Εκπρόσωπος λοιπόν της Γραμματεία Γυναικείων Υποθέσεων ζήτησε να σταματήσει η προβολή της διαφήμισης από τη βραζιλιάνικη τηλεόραση γιατί, όπως υποστηρίζει ......


υποτιμά τις γυναίκες και ειδικά τις ξανθιές!

Θα αναρωτιέστε τώρα εσείς τι κάνει η Paris στο συγκεκριμένο διαφημιστικό και άναψε φωτιές στην κυβέρνηση; Πάντως τίποτα που δεν μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Φορά ένα μικροσκοπικό μαύρο φορεματάκι και χορεύει αισθησιακά μπροστά στο παράθυρό της για να τη βλέπει ο… γείτονας.

Τι κακό κάνει η όμορφη Paris; το μόνο κακό που μπορεί να κάνει είναι ότι μπορεί να "τυφλώσει" τον γείτονα όχι μόνο από το προκλητικό οφθαλμόλουτρο αλλά και από μια συνήθεια η οποία κάποτε οι παλιοί έλεγαν... ότι προκαλεί και τύφλωση...Πολύ κακό για το τίποτα κρίνουμε εμείς.

Αντιθέτως, θα έπρεπε να βραβευτεί η Paris για τα φιλάνθρωπα ...αισθήματά της προς τον γείτονα
sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια: