Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τι λένε οι άντρες για το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.


Η Μαρία Περδικέα δειγμάτισε απόψεις

Το ταινιάκι της Τζούλιας το είδα λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε στην αγορά. Ως γυναίκα αρχικά πρόσεξα το νέο σιλικονάτο στήθος (και ναι, πέτυχε η πλαστική), τις λεοπαρδαλέ γόβες και το μικροσκοπικό στριγκάκι. Αμέσως μετά το γυναικείο μάτι εστίασε στα ανατομικά σημεία του παρτενέρ αλλά ας μείνουμε στην Τζούλια.

Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ σε μεγάλο αριθμό ανδρών τις τελευταίες δύο μέρες, διαπίστωσα οτι οι εννιά στους δέκα δίνουν Οσκαρ στο θεαματικό φινάλε της καλλιτέχνιδας, αναγάγοντας την σε εθνική .......


Τσιτσιολίνα.

"Οσκαρική πεολειχία, έκανε το κορίτσι" είπε ένας σημαντικός άνθρωπος που συνάντησα. Κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν οτι η Τζούλια πονούσε την ώρα της πράξης ωστόσο οι περισσότεροι αποθέωσαν την επίμαχη σκηνή με το μπουκάλι σαμπάνιας η οποία είναι απο τις "καλές".

Το ωραιότερο πάντως το ακούσα απο μια αγριεμένη ανδροπαρέα εργένηδων η οποία αφου είδε πολλές φορές το επίμαχο ταινιάκι, σχολίασε εύστοχα "Η Τζούλια ξέρει να διαλέγει και τα σωστά μπουκάλια, όχι σαν κατι άλλες... Γιατί κορίτσι μου η Dom κάνει μια σωστή κούρμπα στο κάτω μέρος του μπουκαλιού που βολεύει το χέρι άψογα έτσι ώστε το άλλο να είναι ελεύθερο".

Θου κύριε φυλακήν τω στόματί τους!
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: