Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και το καυτό DVD της Τζούλιας!


Ποια μέτρα φωτιά και ποιος 14ος μισθός;;; Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο κόσμος ασχολείται με το… βίντεο φωτιά της Τζούλιας!!!

Αρκετές μεσημεριανές εκπομπές ασχολήθηκαν ώρες ολόκληρες με το σκληρό πορνό της Τζούλιας, το οποίο πουλιόταν χθες στα περίπτερα στην τιμή των 19,90 ευρώ και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες… ξεπούλησε!!!!

Ακόμα και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τα μηνύματα των ανυπόμονων τηλεθεατών για να προβάλουν το καυτό βίντεο ήταν δεκάδες!!! Ε, και επειδή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν χαλάνε χατίρι στους θαυμαστές τους, πρόβαλαν σκηνές από το επίμαχο dvd με όλες τις… ηχητικές και λοιπές .......


λεπτομέρειες!!!!

Τα δε σχόλιά τους ήταν το κάτι άλλο. Γιατί οι Ραδιοαρβυλιώτες είπαν στην εκπομπή τους ότι το timing της κυκλοφορίας του ροζ dvd της Τζούλιας δεν είναι τυχαίο. Αντιθέτως, ταυτίζεται απόλυτα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!!

Πρόβαλλαν μάλιστα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή, την ώρα που ανακοίνωνε τα σκληρά οικονομικά μέτρα και στη συνέχεια ακολουθούσε η Τζούλια με τον… παρτενέρ της σε σκηνές απείρου κάλλους!!!

«Επιτέλους βρήκαμε το ταλέντο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Βούλωσε όλα τα στόματα που την έλεγαν ατάλαντη. Κι όμως όποιος δει το dvd αυτό θα διαπιστώσει για τι… μεγάλο ταλέντο μιλάμε»!!!, είπε ο Αντώνης Κανάκης και για να μας πείσει μας έδειξε σκηνές σκληρού πορνό με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια!!!
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: