Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Δεν δικαιούνται καμια βουλευτική αποζημίωση...


Για την Ζημια που εκαναν την Χωρα..

Τελικα γιατι και καλα πρεπει να τιμωρηθεί ο Πολίτης αυτήν την χώρα..το μόνο κακό που έκανε .., το λάθος του... είναι ότι έδωσε τη ψήφο του στους πλέον Ικανότερους διαστρευλωτες και ανάλγητους ...Σε αυτούς που κάνανε καθεστώς την λαμογια ..και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε....Όχι μόνον ανηπαρκο είναι το έργο που άφησαν πίσω τους..αλλά και επιζήμιο...και αυτοί τώρα ζητούν από τους Πολίτες να πληρώσουν ....!!!
Κανονικά αυτοί χρωστούν τα χρήματα και οι πελατειακές επιλογές τους...δεν δικαιούνται καμία βουλευτική αποζημίωση...Οι Πολίτες πρέπει να ζητούν αποζημίωση από τις άθλιες Πολιτικές τους...
Δημοσιο ερανο λεει ..πηγαν και στον Προεδρο...Απύθμενο το Θράσος ..τους.
Ουτε σεντς στους Κλεφτες. τα Πολιτικα "βιογραφικα" τους ειναι ανεπαρκεστατα..
να παραιτηθούν όλοι τους και να ......



αναλάβουνε την διαδικασία της διαχείρισης του Κρατικού μηχανισμού & διακυβέρνησης & εξωκοινοβουλευτικοί Ικανοί και καταξιωμένοι Άντρες..(κάτι σαν ορκωτούς λογιστές)

αναρωτούνται πως φτάσαμε από την "ισχυρη" Ελλαδα της Ολυμπιακης φιεστας στο σημερα....Τη φιεστα που μετα τα πυροτεχνηματα αφησε πισω της βαθυ σκοταδι..εναν Κρατικο φιλελευθερισμο στα ορια της αναρχιας...εγκαταστάσεις ξεπουλήθηκαν η έμειναν κουφάρια ...& ένα γενναίο χρεος με ενα ρεαλιστικο συμβολισμο..υποκατεστησαν την Ελευθερια με την αυθαδεια...
.που επι 25 χρονια η Ελλαδα δεχεται πορους απο το εξωτερικο οσο ποτε αλλοτε¨. Πανω απο 100 δις ευρω απο ΜΟΠ, κοινοτικα προγραμματα και ποικιλες επιδοτησεις..και καταφεραν να χρεοκοπισουν την χωρα !!! δημιουργησανε ενα Κρατος με 800.000 δημοσιους υπαλληλους ,δηλαδη περιπου το 13% του ενεργου πληθυσμου ! οταν σε αλλες ανεπτυγμενες χωρες η δημοσιουπαλληλια δεν ξεπερνα το 1,5-2% του ενεργου πληθυσμου ! με πολυ καλυτερες υπηρεσιες για τον πολιτη.
(και υστερα φτιαχνουν εξεταστικες επιτροπες για να ανακαλυψουν γιατι χρεοκοπησαν.Δεν το βλεπουν μπροστα στα ματια τους, Πρεπει να το ψαξουν ?...και μεσα σε ολη αυτην την αθλιότητα ...επισπεύδουνε και τον Αφελληνισμο της Χωρας..!!!

zame

pierioi

Δεν υπάρχουν σχόλια: