Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Το νέο χχχ ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Βίντεο-βόμβα με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την πιο... καυτή ξανθιά της Ελλάδας πρόκειται να προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ στη showbiz και όχι μόνο. Οι... πικάντικες ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου διατίθενται -εν αγνοία της όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της- σε ευρεία κυκλοφορία από γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών!

Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, τόσο από δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και από του πρώην συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου, πως υπάρχει ένα τρίωρο βίντεο, το οποίο είχαν τραβήξει οι ίδιοι και καταγράφει τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό η ξανθιά καλλονή είχε .....


δώσει και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του εν λόγω υλικού.

Αντί γι’ αυτό όμως, ένα άλλο βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών, προκαλεί... τσουνάμι στα ήδη ταραγμένα νερά της showbiz. Στις σκηνές του εν λόγω βίντεο η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται.

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς το... απαγορευμένο «συλλεκτικό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αφίσα που έχουμε στη διάθεσή μας, βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου κυκλοφορεί ελεύθερα και μάλιστα εν αγνοία της πρωταγωνίστριας, όπως δηλώνει στην «Espresso» ο στενός συνεργάτης της, Μένιος Φουρθιώτης. Το επίμαχο βίντεο που θα... ανάψει φωτιές είναι καθ’ όλα νόμιμο, τονίζει από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Η «Espresso» επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές προκειμένου να διασταυρώσει τις πληροφορίες του ρεπορτάζ.
«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, ωστόσο σας διαβεβαιώ πως όλα έγιναν διά της νομίμου οδού» δηλώνει κατηγορηματικά στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έβγαλε στην κυκλοφορία το «καυτό» βίντεο, κ. Δημήτρης Σειρηνάκης.

Πάντως η πλευρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου φαίνεται να μη γνωρίζει τίποτα απολύτως, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον στενό συνεργάτη της, Μένιο Φουρθιώτη, δήλωσε πως: «Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτή τη στιγμή είμαστε με την Τζούλια στην Αθήνα και δεν γνωρίζουμε τίποτα». Μάλιστα δεν αποκλείουν την περίπτωση κακόγουστης φάρσας, ενώ αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκβιασμό.

«Παλιότερα κάποιοι πρώην σύντροφοι της Τζούλιας την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με ερωτικές τους στιγμές. Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι πραγματοποίησαν τις απειλές τους» μας λέει ο Μένιος Φουρθιώτης. Όσο για την Τζούλια, περιμένει να δει το υλικό του βίντεο και αναλόγως θα κινηθεί.
madata

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρία πρέπει να είναι η sirina.Αυτή κάνει μόνο ελληνική τσόντα.Μετά την αγρότισσα μόνη ψάχνεται(video) και την εκδίκηση της νύφης(video),τωρα θα έχουμε και τη Τζούλια στη sirina?Ενδιαφέρον φαίνεται.Sirina ταινίες συνέχεια!!!!

club παντρεμενων είπε...

Με το να το λένε συνέχεια στα κανάλια το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν διαφήμηση και θα πάρει το χρήμα η κύρια αλεξανδράτου γιατί αρκετή θα το αγοράσουν