Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Νιόπλιας: «Είμαστε φαβορί»


Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και ο Νίκος Νιόπλιας αν και παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι το φαβορί ζήτησε προσοχή μέχρι το τέλος.

«Πλέον είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα, γι’ αυτό θέλει προσοχή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Πήραμε μια σημαντική, αλλά δύσκολη νίκη. Σε τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο απαιτείται πειθαρχεία, τακτική και χαρακτήρας. Τα είχαμε όλα, γι’ αυτό άλλωστε επικρατήσαμε. Πάντως δεν αγχωθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα»

Για το επερχόμενο ματς με την Σταντάρ, υπογράμμισε:«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά αν ανατρέψουμε το σκορ δεν το ξέρω. Θυσιαστήκαμε σε αυτό λόγω......


του ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς εδώ, στη συνέχεια θα ξαναπαίξουμε την Πέμπτη, την Κυριακή και πάλι την Πέμπτη για το Κύπελλο. Έχουμε συνεχή παιχνίδια και όσο και αν είναι κάπως αφύσικο, κάτι πρέπει να θυσιάζεις.

Αλλά στο παιχνίδι με την Σταντάρ όλα πήγαν στραβά. Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα. Δεν είχαμε όμως σκοπό να το αφήσουμε το παιχνίδι. Αν στο 15’ είσαι 0-2 και εκεί που πιέζεις χτυπάει κάποιους ποδοσφαιριστής σου τι να πεις. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ Λιέγης αλλά δεν μπορείς να το πεις γιατί έχεις φάει τρία γκολ».

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: