Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μπιγιονσέ VS Μέγκαν Φοξ


Κόντρα ανάμεσα στην Μπιγιονσέ και τη Μέγκαν Φοξ έχει ξεσπάσει στα περισσότερα βρετανικά σπίτια, με τις μεν γυναίκες να θεωρούν ότι η πρώτη έχει τα καλύτερα πόδια και οπίσθια στη σοουμπίζ και τους άντρες να ψηφίζουν «δαγκωτό» ως σύνολο τη δεύτερη.

Σε γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε στη χώρα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα, αποκαλύφτηκε ότι άντρες και γυναίκες αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά τον ορισμό του σέξι σώματος. Στις προτιμήσεις των γυναικών πρώτη και με διαφορά αναδείχτηκε η Μπιγιονσέ, για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο ένας στους πέντε Βρετανούς δήλωσε ότι με τη Φοξ θα ήθελε να κοιμηθεί σε περίπτωση που είχε το ελεύθερο από τη σύντροφό του, καθώς θεωρεί ότι η πρωταγωνίστρια των «Transformers» έχει συνολικά το πιο σέξι κορμί.

Από το γκάλοπ προέκυψαν, όμως, κι άλλα ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Το άλλοτε sex symbol Τζόρνταν φαίνεται ότι έχει .....


αρχίσει να χάνει την αίγλη του, με το ένα τρίτο των γυναικών και των αντρών να την ψηφίζει ομόφωνα ως τη σταρ με το λιγότερο ελκυστικό σώμα. Ούτε η Βικτόρια Μπέκαμ τα πήγε καλύτερα όμως, καθώς ανακηρύχτηκε η celebrity με το χειρότερο σώμα και από τα δυο φύλα.

Το γκάλοπ πραγματοποίησε η εταιρεία παραγωγής Twentieth Century Fox Home Entertainment για την προώθηση κυκλοφορίας του νέο DVD και Blu-ray με τίτλο «Jennifer’s Body», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μέγκαν Φοξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία καλύτερου ντεκολτέ και ωραιότερων ματιών η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε την πρωτιά με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ ως ωραιότερο πρόσωπο συνολικά αναδείχτηκε αυτό της Κίρα Νάιτλι. 
mensonly

Δεν υπάρχουν σχόλια: