Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 20χρονης φοιτήτριας


«Θα παντρευόμασταν. Κάναμε όνειρα για τη ζωή μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξαφανίστηκε!» Ψυχολογικό ράκος από την αγωνία και την απόγνωση ο Σπύρος Βρεττός, αρραβωνιαστικός της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη που αγνοείται από την προηγούμενη Πέμπτη, μιλάει στην «Espresso» και ζητεί βοήθεια από οποιονδήποτε έχει δει ή γνωρίζει κάτι για τη νεαρή κοπέλα.

Εχουμε «οργώσει» όλο τον τόπο με την οικογένειά της. Ψάχνουμε παντού, σπιθαμή προς σπιθαμή, όχι μόνο στο Ρέθυμνο, μα σε ολόκληρη την Κρήτη. Δεν έχουμε ιδέα πού μπορεί να βρίσκεται, αλλά την παρακαλούμε να δώσει ένα σημάδι ζωής. Να μάθουμε πως είναι καλά, λέει ο Σπύρος που αναφερόμενος σε όσα ελέχθησαν σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές βάζει τα πράγματα ......


στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας: «Τον τελευταίο καιρό ακούω διάφορα σενάρια. Με την Αγγελική είμαστε λογοδοσμένοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν της είχε γίνει κανένα προξενιό, όπως άκουσα να λέγεται, οπότε δεν έφυγε από το σπίτι της επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί. Αντιθέτως, ήμασταν ευτυχισμένοι και όπως όλα τα ζευγάρια κάναμε σχέδια για τη ζωή μας. Θέλαμε μάλιστα να παντρευτούμε σύντομα» τονίζει ο σύντροφος της 20χρονης, ο οποίος -όπως μας λέει- η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δώσει για την εξαφάνιση της αγαπημένης του είναι η πίεση που ένιωθε στη δουλειά.

«Με την Αγγελική συζητούσαμε πολύ για όλα. Είναι ένα ευαίσθητο, καλόκαρδο πλάσμα. Τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι πως είχε ζοριστεί από τη δουλειά της, αλλά δεν ήθελε να το δείχνει για να μη στενοχωρεί τους δικούς της» σημειώνει ενώ παραδέχεται: «Είχαμε επισκεφτεί και ψυχολόγο. Ηξερα πως επειδή έκανε πρακτική στο νοσοκομείο δεν άντεχε τις εικόνες που έβλεπε. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως πως θα εξαφανιζόταν. Το μόνο που θέλουμε όλοι είναι να μας δώσει ένα σημάδι ζωής. Μετά ας κάνει ό,τι αποφασίσει» τονίζει ο νεαρός Σπύρος και παρακαλεί όποιον ξέρει κάτι που θα μπορέσει να βοηθήσει στην υπόθεση να επικοινωνήσει με την οικογένεια: «Μας είπαν ότι μπορεί να είναι σε κάποιο μοναστήρι. Δεν έχω ιδέα με ποιον είναι και τι κάνει, ωστόσο αν κάποιος την έχει δει ή γνωρίζει έστω και μια λεπτομέρεια, ας επικοινωνήσει μαζί μας».
 
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Από την περασμένη Τρίτη, γονείς, συγγενείς και φίλοι της 20χρονης Αγγελικής ψάχνουν σε όλα τα μοναστήρια της περιοχής, μήπως και την εντοπίσουν. Αφορμή στάθηκε η πληροφορία ενός ιερέα που ισχυρίστηκε πως η κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα έχει επισκεφτεί κάποια ιερά μονή για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. «Ισως να ισχύει ότι έχει πάει σε μοναστήρι. Βέβαια, ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε εκφράσει τέτοια επιθυμία. Οσο περνούν οι μέρες ανησυχούμε περισσότερο γι’ αυτήν. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να είναι καλά» σημειώνει ο αρραβωνιαστικός της και τονίζει: «Ας επιστρέψει γερή και θα βρούμε λύση σε ό,τι την απασχολεί».
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: