Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Next Top Model:Αποχώρησε και η Αθηνά


Αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά της Αθηνάς να αποχωρήσει από το Next Top Model. Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο πάλι; Ίντριγκες, κλάματα, και όσο πλησιάζει το reality στο τέλος του ο ανταγωνισμός αυξάνεται.
Η Δήμητρα για άλλη μια φορά είπε τη γνώμη της για το ποια έχει το “πακέτο” για μοντέλο. “Η Ιωάννα δεν κάνει για μοντέλο. Αν την έβλεπα στο δρόμο θα έλεγα αποκλείεται να είναι μοντέλο. Μόνο για φωτομοντέλο κάνει. Το πακέτο το έχω εγώ (Δήμητρα) και η Σεράινα.
Το concept της φωτογράφισης αυτή τη φορά ήταν “η νύφη το 'σκασε” και για γαμπρό-μοντέλο είχαν τον Μπράιαν, που παντρεύτηκε έξι φορές. Η έκπληξη δε ήταν ότι τα ίδια τα μοντέλα έβγαζαν την φωτογραφία μόνη τους. Η Σεράινα και η Μαρία είχαν κάνει την καλύτερη φωτογράφιση και γι' αυτό κέρδισαν αγορές εσωρούχων. Μετά έκαναν διαφήμιση για γνωστή εταιρία δημητριακών, έκαναν spa, παρακολούθησαν μια ανδρική επίδειξη, όπου έγδυσαν τα μοντέλα για να.....


φορέσουν τα ρούχα τους και οι ίδιες οι κοπέλες περπάτησαν στην πασαρέλα με αντρικό στυλ. Η νικήτριες ήταν η Μόνικα και η Μαρία, οι οποίες κέρδισαν ένα δείπνο φυσικά όχι μόνες αλλά με ένα από τα μοντέλα της επίδειξης. Μάλιστα, ο Pierre Gardin βρέθηκε στην Ελλάδα και ένα από τα κορίτσια είχε την ευκαιρία να την επιλέξει ο γνωστός σχεδιαστής για το show του. Στην πασαρέλα για λογαριασμό του σχεδιαστή θα περπατήσουν η Σεράινα και η Ιωάννα. Η φωτογράφιση που θα τους οδηγούσε στο επόμενο επεισόδιο του Next Top Model ήταν άκρως εκκεντρική και για φωτογράφο είχαν τον κ. Σκουλό. Η επιτροπή για άλλη μια φορά έκρινε τα μοντέλα. Όταν ήρθε η σειρά της Μόνικας, ο Χάρης Χριστούπουλος είπε :“Η Μόνικα δεν κάνει πασαρέλα, κάνει κούνια μπέλα”. Η επιτροπή για τρίτη φορά έβγαλε υποψήφια για αποχώρηση την Δήμητρα αλλά για άλλη μια φορά την γλύτωσε, αφού η Αθηνά ήταν εκείνη που τελικά αποχώρησε. Και η τελική πεντάδα, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από καιρό είναι η Ιωάννα, η Σεράινα, η Μαρία, η Μόνικα και η Δήμητρα.
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: