Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Η επόμενη μέρα



Συναινετικό θα είναι το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, το οποίο έπεσε σαν βόμβα στη showbiz και τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και ζητούν από τα μέσα να σεβαστούν την επιθυμία τους αυτή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές μεταξύ του πρώην πλέον ζευγαριού, ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει για το τι θα συμβεί όσον αφορά στην επικοινωνία με τα παιδιά.

Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει να μένει στη βίλα της στα Μελίσσια, μαζί με τον 7χρονο Άγγελο, την 5χρονη Λάουρα και τη μόλις 2 ετών Βαλέρια, ώστε να μην διαταραχθουν οι ισορροπίες των παιδιών,  ενώ ο Γιάννης Λάτσιος θα .....

μετακομίσει σε δικό του διαμέρισμα. Η Ελένη όπως πάντα έχει δίπλα της τη μητέρα της που θα τη βοηθήσει και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, ειδικά με τα παιδιά, αλλά και τον αγαπημένο της αδελφό.

Στη λιτή ανακοίνωση που δόθηκε αιφνιδιαστικά χθες στη δημοσιότητα το ζευγάρι ανέφερε:

«Μελίσσια 29/01/2010

Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη».

Από εκείνη τη στιγμή, οργιάζει η σεναριολογία για το ποια μπορεί να είναι τα αίτια που οδήγησαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz στο χωρισμό.

Το βέβαιο είναι ότι για να αποφασίσουν να διαλύσουν το γάμο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν τρία μικρά παιδιά, οι λόγοι είναι πολλοί και όχι φυσικά ένας.

Ειδικά για την Ελένη Μενεγάκη, που έχασε νωρίς τον πατέρα της, και συνεχώς σε όλες τις δηλώσεις της μιλούσε για την οικογενειακή της ευτυχία και πόσο σημαντική είναι για εκείνη ο άνδρας της και τα παιδιά της, το γεγονός ότι πήρε αυτήν την απόφαση αποδεικνύει ότι οι λόγοι είναι πάρα πολύ σοβαροί.

Τώρα, πρώτο μέλημα τόσο της ίδιας, όσο και του Γιάννη Λάτσιου είναι η ηρεμία των τριών παιδιών τους και η ομαλή τους μετάβαση στη νέα κατάσταση.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια: