Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Next Top Model: Αποκαλύπτουμε την τελική πεντάδα

Μετά από πολλές εβδομάδες αγωνίας, δοκιμασιών, εξαντλητικών και πολύ απαιτητικών φωτογραφίσεων και πολλών κρίσεων και επικρίσεων στα μοντέλα που συμμετέχουν στο Next Top Model, φτάνουμε στην τελική πεντάδα του παιχνιδιού... Τα κορίτσια που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη στο reality παιχνίδι είναι η Δήμητρα, η Ιωάννα, η Σεράινα, η Μόνικα και η Μαρία οι οποίες έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσουν τους αυστηρούς κριτές του παιχνιδιού για το ταλέντο τους στο μόντελινγκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv και της εκπομπής "Κους Κους το μεσημέρι", οι παραπάνω πέντε κοπέλες που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη πρόκειται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πείσουν για τις ικανότητές τους.
Ο ανταγωνισμός πρόκειται να είναι πολύ έντονος βέβαια ανάμεσά τους, ενώ αναμένεται να δούμε τα κορίτσια να ταξιδεύουν μέχρι το ερωτικό Παρίσι για φωτογράφιση.
Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοπέλες θα υποβληθούν και σε άλλο total lifting στην εξωτερική τους εμφάνιση αφού ο σκοπός του κάθε μοντέλου είναι να αναλαμβάνει να φέρνει σε πέρας όποιον ρόλο και αν του ζητηθεί.
gossip-tv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: