Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής;

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε- και ενώ η συνεδρίαση μεταδιδόταν ζωντανά από την κρατική τηλεόραση- ότι
«το δημοσιονομικό πρόβλημα απειλεί για πρώτη φορά από το 1974 την εθνική κυριαρχία (;;;;) η πατρίδα είναι στην εντατική(;;;;)».
Απίστευτη δήλωση από το Πρωθυπουργό της Ελλάδας.Θυμίζει εποχές του "γύψου".
Βέβαια το high class ακροατήριο που διαθέτει στο Υ.Σ κατάλαβε ακριβώς τι ήθελε να πει ο Πρωθυπουργός.Όμως ο λαός επειδή δε διαθέτει τη μόρφωση τα πτυχία και τις γνώσεις ενός Υ.Σ θα ήθελε κάποια περαιτέρω ανάλυση επί του θέματος.
Τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής;
Μήπως πρέπει επειδή χρωστάμε σε χρήμα να δώσουμε σε είδος για να ρεφάρουμε ώστε να μην συνεχίσουμε να απειλούμαστε;
Το είδος τι μπορεί να είναι ;
Να είναι σε γή;
Να είναι σε υπαναχωρήσεις σε διπλωματικό επίπεδο;
Να είναι σε επαναδιαπραγματεύσεις σε ενεργειακό επίπεδο;
Να είναι σε διευκολύνσεις ξένων συμφερόντων στην Ελλάδα;
Τι ακριβώς από όλα αυτά;
Ένα από όλα η όλα μαζί;Πάμε για γενικό ξεπούλημα;
Ο λαός πρέπει να ξέρει.Όπως ήξερε ότι "λεφτά υπάρχουν" και μαύρισε Καραμανλή και Ν.Δ που ήταν "φαταούληδες" και δεν τα δίναν στο λαό.
Μόνο που τώρα επειδή είναι πιο σοβαρά τα πράγματα θα υπάρξει εκτός από τη νωπή λαική εντολή που έδωσε ο λαός και λαική κατακραυγή για τη κοροιδία που παίζεται στη πλάτη του.Και θα είναι πολύ έντονη.Ίσως για αυτό να χρειαστεί μια πιο νωπή λαική εντολή κατά το Μάρτη αφού ειπωθεί όλη η πραγματική αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Και μετά τις εκλογές θα ψάχνει ο Γιώργος με το φίλο του τον Αντωνάκη ,Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: