Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μπρος γκρεμός .....και πίσω ρέμα .....για το ΠΑΣΟΚ.

Πέρασαν κιόλας οι 75 από τις 100 πρώτες ημέρες του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τίποτε από αυτά που αφειδώς υποσχέθηκε προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γίνεται.
Αντιθέτως έχουμε έλλειψη στο Κυβερνητικό συντονισμό,ασυννενοησία μεταξύ Κυβερνητικών στελεχών και πλήρης αδράνεια και αναποφασιστικότητα στη λήψη άμεσων και αναγκαίων αποφάσεων.
Μάλλον το ΠΑΣΟΚ παρανόησε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο λαός έδωσε ισχυρή εντολή στο Γιώργο Παπανδρέου όχι γιατί είναι ομορφόπαιδο ,ούτε γιατί είναι σοσιαλιστής.

Τον ψήφισαν γιατί αηδίασαν με την ανεπάρκεια ,τη κάκιστη διαχείρηση και την άσχημη εικόνα των προηγούμενων Κυβερνήσεων που πολύ πετυχημένα ανέδειξαν τα "αντικειμενικά" Ελληνικά ΜΜΕ.

Τώρα λοιπόν που είναι Πρωθυπουργός με ισχυρή νωπή λαική εντολή πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση να πεί όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό,αυτή που απέκρυψε επιμελώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μια αλήθεια που θα κοστίσει στον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο και στο ΠΑΣΟΚ πολιτικά,αφού ο κόσμος έπαψε να τρώει κουτόχορτο και καταλαβαίνει.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν για το ΠΑΣΟΚ.

Η λέει την αλήθεια που σημαίνει άμεση παραδοχή ότι στο όνομα της εξουσίας προεκλογικά είπε ψέμματα ή συνεχίζει με αδράνεια με παλινωδίες και πισωγυρίσματα και τη πληρώνει ο λαός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: